Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Mitä ihmettä EM-kisoissa nähtiin? Näykkäisikö saksalaispelaaja Paul Pogbaa kesken ottelun

Paul Pogba ja Antonio Rudiger
AOP

Ranska ja Saksa avasivat EM-kisansa tiukassa ottelussa tiistai-iltana. Saksa hävisi ottelun epäonnekkaan Mats Hummelin oman maalin jälkeen lukemin 1-0.

Ottelussa nähtiin kummallinen tilanne kun Saksan puolustaja Antonio Rüdiger näytti puraisevan Ranskan tähteä Paul Pogbaa. Kummallisen näköisessä tilanteessa saksalaispuolustaja Rüdiger tuli Pogban selän taakse ja kameran kuvissa näytti näykkäisseen ranskalaistähden yläselkää. Tilanteen jälkeen Rüdiger kietoi kätensä vielä Pogban rintamukselle.

Pogba pelasi loisto-ottelun tiistaina ja oli kentällä kovassa vireessä – emme siis oikein voi syyttää Rüdigeria halusta päästä tulikuumaa ranskalaistähteä lähelle. Suuttuneen näköinen Pogba yritti kuitenkin selittää tilannetta rajatuomarille, mutta tilanteesta ei tuomittu rikkeitä.

Pogba kertoi tilanteesta pelin jälkeen näin: ”Hän tuntui näykkäisseen minua hieman tilanteessa. Olemme tunteneet (Rüdigerin) kanssa toisemme pitkään, enkä halunnut hänen saavan tilanteesta pelikieltoa tai mitään. Halasimme toisiamme pelin lopussa ja asia oli sillä selvä.”

Rüdiger puolustautui myös sanomalla että ”tilanne näytti televisiokuvissa pahemmalta, kuin mitä se todellisuudessa oli”. Saksalainen myönsi, ettei hänen olisi pitänyt mennä suullaan niin lähelle ranskalaisen selkää, mutta sanoi myös että kaverukset käsittelivät tilanteen jo heti loppuvihellyksen jälkeen.

Saksalainen vakuutti, ettei tilanteessa todellakaan tarkoittanut satuttaa Pogbaa. Mikäli tuomaristo olisi tilanteen väkivaltaisena nähnyt, olisi Rüdigerille luultavasti nostettu tilanteesta varoitus. Nyt tapaus jäänee vain huvittamaan katsojia.

”Kuolemanlohkossa” eli lohko F:ssä Saksa kohtaa seuraavaksi puolustavan mestarin Portugalin ja Ranska Unkarin lauantaina 19.6.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021