Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Seuraa illan ottelussa – Belgia aikoo osoittaa tukensa Eriksenille kesken ottelun

Christian Eriksen ja Romelu Lukaku
AOP

Belgia kohtaa illan ottelussa Tanskan Kööpenhaminassa. Tanska palaa pelikentälle ensimmäistä kertaa sitten viime lauantain ottelun Suomea vastaan, jossa tanskan Christian Eriksen lyyhistyi kentälle kesken ottelun.

Eriksen on sittemmin itsekin jo ilmoittanut voivansa paremmin, joka on koko futismaailmalle valtavan suuri helpotus. Eriksen kertoi Instagram päivityksessään, että haluaa ”nyt keskittyä tukemaan tanskalaisia maajoukkuekavereitaan Tanskan tulevissa otteluissa”.

Koko jalkapallomaailma on järkyttävän tapahtuman jälkeen osoittanut tukeaan Eriksenille ja niin aikoo tehdä myös Belgia illan ottelussa. Belgian supertähti Romelu Lukaku kertoi, että joukkue aikoo kunnioittaa Erikseniä sekä osoittaa tälle tukensa, keskeyttämällä ottelun 10:llä minuutilla.

Juuri 10:llä peliminuutilla, sillä Eriksenin pelinumero on 10. Lukaku kertoi, että joukkue haluaa näin osoittaa tukensa tanskalaiselle ja toivoa Eriksenille pikaista toipumista. Parkenilla pelattavassa ottelussa, myös katsojat stadionilla aikovat yhtyä kunnianosoitukseen.

Lukaku ja Eriksen voittivat yhdessä Italian Serie A:n mestaruuden Inter Milanin kanssa kuluneella kaudella. Tieto joukkukaverinsa kohtauksesta olikin ymmärrettävästi myös Lukakulle kova paikka. Belgia joutui aloittamaan oman ottelunsa lauantai-iltana samoihin aikoihin kuin Suomen ja Tanskan välinen ottelu lopulta jatkui.

Belgia voitti tuon ottelun Venäjää vastaan vakuuttavasti 3-0. Lukaku teki ottelussa kaksi maalia ja omisti ne Inter joukkuekaverilleen. Ensimmäisen maalin jälkeen Lukaku juoksi tv-kameroiden luo ja huusi ”Chris, I love you”, eli ”rakastan sinua Christian”.

Romelu Lukaku

Lukaku osoitti tukensa Erikseniä kohtaan juoksemalla ensimmäisen maalin jälkeen tv-kameroiden luo ja huutaen ”Chris, I love you”, eli ”rakastan sinua Christian”. Kuva: AOP

Lukaku on kertonut jutelleensa Eriksenin kanssa ja on iloinen tanskalaisen paremmasta voinnista. Belgialainen haluaa kuitenkin antaa tanskalaiselle ja hänen perheelleen tilaa toipua rauhassa ja siksi osoittaa tukensa muulla tavoin.

Lukaku muistutti kuitenkin vielä, ettei Belgia tule päästämään Tanskaa missään nimessä illan ottelussa helpolla. ”Meidän ei tule kuitenkaan unohtaa, että meillä (Belgialla) on myös peli voitettavana.” Belgia johtaa tällä hetkellä lohkoa, mutta mitä vain voi vielä tapahtua. Molemmilla joukkueilla on illan pelissä suuret panokset ja voittoa lähtevät kumpikin joukkue tavoittelemaan. Ottelu polkaistaan käyntiin Parkenilla seitsemältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021