Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Huuhkajien hieno ele Venäjä-ottelun alla kerää kiitosta

Suomi vs Venäjä
AOP

Huuhkajat matkasivat Tanska ottelun jälkeen Pietariin. Huuhkajien kisaurakassa seuraavana oli kamppailu Venäjää vastaan. Suomen valmistautuminen Venäjä otteluun huomattiin maailmalla ja joukkueen hieno ele keräsi kiitosta.

Suomen pelaajat pitivät ottelun alkulämmössä päällään t-paitoja, joissa oli Christian Eriksenille suunnattu viesti. Paidassa luki edessä ”Get well Christian” eli ”paranemisia Christian”.

Tanskan Christian Eriksen lyyhistyi kentälle Suomen kisa-avauksessa Tanskaa vastaan. Eriksen on sittemmin ilmoittanut itsekin Instagramissa paremmasta voinnistaan, mutta Suomen pelaajat halusivat tsemppiviestin kuitenkin tanskalaiselle lähettää.

Suomi onnistui hienosti ottamaan lauantain kisa-avauksessaan loistavan voiton Joel Pohjanpalon maalilla, mutta voittoa tietysti varjosti huoli Eriksenin tilasta. Niin Tanskan kuin Suomenkin pelaajille, kuin myös koko futismaailmalle, tieto Eriksenin paremmasta voinnista on valtavan suuri helpotus.

Maailmalla on ylistetty ja kiitelty Huuhkajien hienoa elettä. Myös Suomen fanien toimintaa Tanskassa kiiteltiin. Fanit muun muassa antoivat tanskan pelaajille Suomen lippuja, joilla pelaajat pystyivät suojaamaan elvytettävää Erikseniä kamereoilta. Fanit myös aloittivat kannustushuudot tanskalaiselle yhdessä Tanskan fanien kanssa.

Suomen kapteeni Tim Sparv kertoi lehdistölle, että Venäjä peliin valmistautuminen oli joukkueelle hieman haastavaa. Voiton jälkeen joukkueen tunteet ovat olleet ymmärrettävästi myllerryksissä. Voitto tietysti ilahdutti, mutta lauantain tapahtuvat painoivat mielessä. Sparv kertoi lehdistölle, että peli oli ”erittäin tunteikas” ja joukkue ”on todella iloinen ja helpottunut kuullessaan, että Eriksen voi paremmin.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021