Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Yarmolenkon huvittava kannanotto Coca-Cola tempaukseen – ”Ottakaahan yhteyttä!”

Andriy Yarmolenko Coca-Cola tempaus
AOP

Futismaailmaa on puhuttanut ja hieman hauskuttanutkin Christiano Ronaldon Coca-Cola tempaus. Alkuviikon lehdistötilaisuudessa Ronaldo siirsi hänen eteensä asetetut Coca-Cola pullot sivuun ja mainosti sen sijaan kameralle vesipulloa. Terveellisiä elämäntapoja mainostava Ronaldo ei tiettävästi virvoitusjuomien kuluttaja.

Vastaavanlaisen tempun teki myös Ranskan Paul Pogba, joka poisti edestään Heinekenin alkoholittoman oluen lehdistötilaisuuteen saapuessaan. Ainakin Coca-Cola kommentoi Ronaldon tempausta ymmärtäväisenä ja totesi olevan täysin normaalia, että meillä jokaisella on erilaiset juomatottumukset ja -suosikit.

Maailmalla lähinnä huvittaneet tapaukset saivat kuitenkin UEFAn hieman ärähtämään pelaajille. EM-kisojen turnaus johtaja Martin Kallen sanoi ymmärtävänsä pelaajien ”kannanotot”, mutta varoitti myös mahdollisista rangaistustoimista, mikäli pelaajat eivät jatkossa kunnioita turnausten sponsorisopimuksia. Niin Coca-Cola kuin Heinekenkin ovat EM-kisojen suuria sponsoreita.

Ukrainan kapteeni Andriy Yarmolenko päätti ottaa tilanteeseen toisenlaisen lähestymistavan ja hauskutti lehdistöä omalla tempauksellaan. Toisin kuin Ronaldo sekä Pogba, Yarmolenko veti niin Coca-Cola kuin Heineken pullot eteensä ja vitsaillen pyysi sponsoreita ottamaan häneen yhteyttä.

Ukraina otti turnauksen ensimmäisen voittonsa torstaina kun se kaatoi Pohjois-Makedonian 2-1. Ottelussa maalinkin iskenyt Yarmolenko oli pelin jälkeen silminnähden hyvällä tuulella ja päätti osoittaa oman kantansa ja tukensa turnauksen sponsoreille.

Alla olevalla videolla naureskeleva Yarmolenko kysyy ”saanko tehdä jotakin”. ”Näin Ronaldon tekevän näin, mutta minä haluankin tehdä hieman toisin” Yarmolenko toteaa ja siirtää Coca-Cola pullot lähemmäs itseään. ”Coca-Cola ja Heineken, ottakaahan yhteyttä!”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021