Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Viiden vuoden putki ilman maalia päätökseen – Ruotsi lähellä jatkopaikka EM-kisoissa

Emil Forsberg tuulettamassa maaliaan
AOP

Perjantain E-lohkon ottelussa Ruotsi päihitti Slovakian lukemin 1-0.

Panokset peliin lähdettäessä olivat kovat, sillä voittamalla ottelun Slovakia olisi varmistanut jatko paikkansa. Ruotsin voitto taas tarkoitti, että tällä hetkellä länsinaapurit johtavat lohkoaan, kun Espanja ja Puola ovat pelin jäljessä. Ruotsin neljä pistettä myös tulevat todennäköisesti riittämään jatkopaikkaan.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Emil Forsberg, joka laittoi pallon pussiin pilkulta.

Forsbergille maali tarkoitti myös viiden vuoden ja 365. maajoukkueminuutin kestänyttä kuivankauden päätöstä. Mies ei nimittäin ollut tehnyt maalia sitten 2016 Euro-karsintojen.

Pilkku syntyi tilanteessa missä Slovakian maalivahti rikkoi ruotsin Robin Quaisonia. Rankkaria vetämään laitettiin 60 maaottelun mies Forsberg, joka ei erehtynyt.

Ruotsi vihdoin heräsi kisoihin toisella puoliajalla

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui hiljaisissa merkeissä, eikä vetoja nähty kuin viisi kappaletta. Ottaen huomioon, että näistä vain yksi oli maalia kohden, oli selkeää, että joukkueiden oli löydettävä uusia ideoita tärkeän ottelun ratkaisemiseksi.

Toiselle puoliajalle Ruotsi lähti peliin mukaan kuitenkin vahvemmin ja Ludwig Augustinsson pakotti Slovakian Martin Dubravkan hienoon torjuntaan. Jälkitilanteesta syntynyt Marcus Danielsonin pusku oli myös lähellä maalia, mutta kuitenkin hieman yli riman.

Tämän jälkeen Ruotsi piti peliä hyvin hallussaan ja syöttöpelikin alkoi löytymään, mikä oli hukassa Espanjaa vastaan pelatussa tasapelissä. Myös Ruotsin tuleva lupaus Alexander Isak, joka oli haamu Espanja-pelissä, näytti mistä mies on tehty ja riivasi hyvin Slovakian puolustusta. Jos 21-vuotiaan peli pysyy samalla tasolla, on vain ajan kysymys, kunnes myös maalihanat avautuvat.

Lohkon viimeisissä peleissä Ruotsi kohtaa Puolan ja Slovakia Espanjan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021