Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Huuhkajien jatko haaveet yhä omissa käsissä – Huippusuoritus kuitenkin vaaditaan

Hyvin pelannut Kamara kohtaa Belgian De Bruynen
AOP

Suomen tappio Venäjälle lisäsi epävarmuutta jatkopaikasta, mutta kaikki kortit ovat yhä Huuhkajien omissa käsissä.

Maanantaina Suomi kohtaa Pietarissa maailman ykköseksi rankatun Belgian, joka johtaa B-lohkoa kukistettuaan Tanskan.

Otteluun Suomi lähtee ehdottomasti altavastaajana, kuten muihinkin lohkon otteluihin. Kuitenkin hyvä uutinen on, että Huuhkajille mitä todennäköisimmin riittäisi piste ottelusta. Olipa Tanska-Venäjä ottelun tulos mikä tahansa, neljä pistettä ja lohkon kolmossija avaisi lähes varmasti myös tien jatkoon.

EM-kisoissa neljä parasta lohkokolmosta menee jatkoon. Jos Venäjä ei voita Tanskaa, ja Suomi ei häviä Belgialle, olisivat Huuhkajat lohkokakkonen ja näin pääsisivät jatkoon automaattisesti.

Tätäkin parempi uutinen suomalaisille on Belgian ja Suomen välisten kohtaamisten tulokset.

Edellisestä neljästä kohtaamisesta peräti kolme on päättynyt tasapeleihin. Joten vaikka huuhkajien on venyttävä huippusuoritukseen hakeakseen pisteitä Belgialta, ei tämä olisi missään nimessä ennenkuulumatonta.

Otteluun valmistautuessa Suomen valmennusleirissä on kuitenkin keksittävä tapoja, miten Belgian Kevin De Bruyne saataisiin hiljennettyä. Tässä turnauksessa hyvin pelanneella Glen Kamaralla tulee olemaan tärkeä rooli.

Joukkueen talismaani jätti EM-kisojen ensimmäisen pelin välistä loukattuaan pahasti naamansa Mestarienliigan finaalissa. Tanskaa vastaan mies kuitenkin oli taas jo lähes oma itsensä pelaten 45. minuuttia. Tässä ajassa mies kuitenkin ehti kääntää ottelun, syöttäen Belgian kavennuksen ja tehden ottelun voittomaalin.

Suomen kannalta ei olisikaan lainkaan huono asia, jos jo jatkoon päässyt Belgia lepuuttaisi De Bruynea maanantaina.

Talismaaneja tai ei, historia todistaa, että tiukalla puolustuspelillä Belgialtakin voidaan hakea pisteitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021