Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Mitä tapahtui Harry Kanelle? – ”Hän on vain varjo omasta itsestään”

Harry Kane
AOP

Englantia povattiin kovaa vauhtia jo EM-kisojen yhdeksi mestarisuosikiksi ja paperilla nimekäs joukkue onkin vahvoilla. Joukkue aloitti turnauksen vahvasti voitolla Kroatiasta, mutta lohkovaiheen toinen ottelu Skotlantia vastaan herätti fanien epäilyt.

Englanti pelasi Skotlannin kanssa perjantai-iltana tasan. Mitään pois ottamatta Skotlannin energiseltä esitykseltä, oli Englanti ottelussa kiistatta vaisu. Laiskasti pallottomana pelannut Englanti ei onnistunut luomaan kunnolla vaarallisia maalipaikkoja ja jäikin ottelussa nollille.

Myöskään Skotlanti ei onnistunut maalinteossa, siitä pisteet Englannin puolustukselle sekä maalivahti Jordan Pickfordille. Skotlanti oli kuitenkin suurilta osin ottelussa vaarallisemman ja energisemmän oloinen. Skotlanti oli ennen kisoja arvioitu ennakolta yhdeksi turnauksen heikoimmaksi joukkueeksi, eikä pisteiden tasaus varmasti ollutkaan tarpeeksi englantilaisfaneille.

Erityisesti huolta herätti kapteeni Harry Kanen vaatimaton esitys. Kane ehti pelata ottelussa vain noin 70 minuuttia, ennen kuin Gareth Southgate otti miehen vaihtoon. Kentällä ollesseen Kane koski palloon vain 19 kertaa, eikä saanut luotua yhtäkään laukausta kohti skottivahti David Marshallia.

Kane kuuluu ehdottomasti maailman kärkihyökkääjiin, eikä pelkoa ole, että Tottenham tähti olisi yhtäkkiä menettänyt taitonsa. Kysymys kuuluu ennemminkin, pystyykö Englanti nykyisellä pelityylillään hyödyntämään Kanea täysin?

Toistaiseksi nähdyt peliesitykset eivät vielä ole täysin asiasta vakuuttaneet. Sky Sportsin kommentaattori Graeme Souness kommentoi englantilaistähden esitystä näin: ”Hän oli vain varjo omasta itsestään. Hänen pelinsä näytti kömpelöltä ja uupui innokkuutta”. Souness lisäksi totesi, ettei Kane saanut ottelussa hyviä palloja Englannin keskikentältä.

Englannin manageri Southgate puolusti kapteeniaan ja sanoi, etteivät pelin ongelmat johtuneet vain yhdestä pelaajasta. Southgate myös totesti Skotlannin merkanneen Kanen ottelussa tarkasti, jonka vuoksi hyökkääjän oli vaikea luoda hyviä tilanteita.

Varmaa on, että mikäli Englanti haluaa tosissaan taistella turnauksen mestaruudesta, tulee sen saada joukkueen tähtipelaajistakin paras veto irti. Ottelut ja vastustajat vain kovenevat turnauksen edetessä ja myös Englannin on saatava pelinsä hiottua timanttiseksi. Englanti kohtaa seuraavaksi lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan turnauksen mustan hevosen Tšekin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021