Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italia peittosi Walesin niukasti ja nappasi lohkovoiton

Italia-Wales
AOP

Italian ja Walesin välisessä A-lohkon päätöskierroksen ottelussa oli selvät panokset. Ottelun voittaja voittaisi myös lohkon ja Italialle riittäisi myös tasapeli. Italia on ollut todella kovassa vireessä koko EM-kisojen ajan ja vaikka ei maaleilla mässäillytkään, joukkue otti vakuuttavan 1-0-voiton Walesistä.

Ottelu alkoi Italian vahvalla hallinnalla, pallonhallinta menikin prosentein 60-40 saapasmaalle avauspuoliajalla. Puoliajan edetessä Waleskin pääsi paremmin peliin käsiksi, mutta maalipaikkojen luonti jäi piippuun. Ottelun 39. minuutilla Italia avasi maalihanat, kun Matteo Pessina ohjasi Marco Verrattin antaman vapaapotkun upeasti verkkoon.

Toinen puoliaika alkoi samanlaisissa merkeissä ja kotijoukkue hätyytteli jälleen vieraiden maalia vaarallisesti. 55. minuutilla Walesin Ethan Ampadu hankki typerän punaisen kortin ja suoran ulosajon, kun hän jyräsi suoraan Federico Bernardeschin jaloille. Tämä ajoi Walesin entistä pahemmin ahdinkoon ja Italia vei toista puoliaikaa mielin määrin.

Italia pommitti yhteensä 14 laukausta toisella puoliajalla ja pyöritti vahvaa vaihtosirkusta saadakseen peliaikaa ja -tuntumaa mahdollisimman monelle pelaajalleen. Johtoasema saatiin pidettyä loppuun saakka ja Italia juhli lohkovoittoa. Myös Wales varmisti kakkossijallaan suoran pudotuspelipaikan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021