Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Itävalta nihkeällä Ukraina-voitolla pudotuspeleihin

Ukraina-Itävalta

Ottelun lähtökohdat olivat hyvin selvät: voitolla kumpi hyvänsä joukkue varmistaisi pudotuspelipaikkansa, tasapelillä joko pudotuspelipaikan tai hyvät asetelmat kolmanneksi sijoittuneiden vertailussa. Itävalta voitti 1-0, joka tarkoitti Itävallalle varmaa pudotuspelipaikkaa, kun taas Ukraina jää odottamaan kolmanneksi sijoittuneiden vertailua. Maa on tällä hetkellä neljäntenä vertailussa, viimeisenä pudotuspeleihin pääsijänä.

Ottelun avauspuoliaika oli melkoista Itävallan myllytystä. Pallonhallinta meni maalle lukemin 52-48 %, mutta järisyttävä ero nähtiin maalipaikkojen määrissä. Ukrainalla oli yksi laukaus koko puoliajan aikana, kun taas Itävalta paukutti 13 laukausta. Itävallan puoliajan huipennus tuli 21. minuutilla, kun Christoph Baumgartner ohjasi David Alaban kulmapotkun kauniisti verkkoon.

Itävallan epäonneksi Baumgartner loukkasi itseään ja jouduttiin ottamaan vaihtoon 32. minuutilla. Ensimmäinen puoliaika jatkui samanlaisena loppuun saakka, mutta toinen puoliaika toi merkittävän muutoksen. Ukraina pääsi paremmin pelin päälle ja sai luotua edes muutamia laukauksia. Itävalta oli myös enemmän puolustuskannalla.

Vaikka Ukraina haki lisävoimaa kolmella vaihdolla, eivät uudet miehet tuoneet tarpeeksi uutta virtaa peliin. Itävalta sai pidettyä ukrainalaiset poissa pahimmilta vaara-alueilta ja pääsi voitollaan juhlimaan EM-kisahistoriansa ensimmäistä pudotuspelipaikkaa. Itävallan lopullinen lohkosijoitus oli toinen ja Ukrainan kolmas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021