Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Hollanti dominoi lohkoaan viimeiseen saakka – Entiselle Liverpool pelaajalle 2 maalia

Wijnaldum nauttimassa Hollannin voitosta
AOP

Kisojen ehkä suurin altavastaaja Pohjois-Makedonia lopetti EM-urakkansa ilman pisteitä, kun Hollanti murskasi tulokkaat lukemin 0-3.

Hollannin voitto tarkoittaa myös sitä, että joukkue voitti lohkonsa kaikki kolme peliä, tehden samalla 8 maalia.

Tällä kertaa hyökkäyspäädyn tehoista vastasi Memphis Depay yhdellä maalillaan ja Georginio Wijnaldum kahdella osumalla. Entinen Liverpool-pelaaja Wijnaldum tulee ensi kaudella pelaamaan Paris St-Germainissa, kun taas Depay siirtyy Barcelonaan Lyonista.

Hollanti oli jo varmistanut lohkon voiton, ennen Pohjois-Makedonia peliä, mutta Frank de Boerin miehistö ei lähtenyt otteluun lepuuttelemaan. Sen sijaan 12 000 fania saivat nauttia Hollannin dominoivasta esityksestä, kotikentällään Amsterdamissa.

Pohjois-Makedonia ei kuitenkaan ollut aivan heittopussi vaan joukkue onnistui kaksi kertaa tekemään paitsiomaalin ja kertaalleen osui maalipuihinkin.

Ottelun ensimmäinen hyväksytty maali syntyi hyvästä vastahyökkäyksestä, kun Daley Blind riisti pallon oman maalialueen reunalta ja hyvän liikkeen lopetti näyttävästi Depay joka veti suoraan Donyell Malenin syötöstä.

Barcelonassa ensi kaudella pelaavalle Depaylle maali oli yhdeksäs hänen edellisissä 10 maaottelussaan.

Toisella puoliajalla Wijnaldum laittoi pelin pakettiin, kun mies taiteili ensin pallon pussiin Depayn keskityksestä. Vain hetkeä myöhemmin Makedonian maalivahti Stole Dimitrievski sylki Depayn kovan vedon eteensä josta Wijnaldum siivosi pallon varmasti verkkoon.

Hollanti pelaa seuraavan kerran 27.6. ja kohtaa D,E tai F lohkon kolmannelle sijalle päätyvän joukkueen.

Ensimmäistä kertaa EM-kisoissa pelaavalle Pohjois-Makedonialle ottelu oli tunteellinen, sillä ottelu oli viimeinen maan suurimmalle jalkapallolegenda Goran Pandeville. Tämä oli miehen 122 maaottelu joissa hän on ehtinyt tehtailla peräti 38. maalia.

Kun mies otettiin vaihtoon ottelun 69. minuutilla 37-vuotiaan Pandevin maajoukkuetoverit tekivät miehelle kunniakäytävän jäähyväislahjaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021