Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Jatkaako maaliton Kane Englannin avauskokoonpanossa? – Ei vielä yhtään vetoa maalia kohti

Harry Kane ei ole loistanut EM-turnauksessa
AOP

Englannin kapteenin otteet eivät ole hurmanneet ketään EM-turnauksen ensimmäisessä kahdessa pelissä.

Itseasiassa miehen turnaus on tilastojen valossa mennyt surkeasti. Mies ei ole vielä vetänyt kertaakaan maalia kohti, ja vetokin on lähtenyt vain kaksi kertaa.

Syöttöjä on syntynyt keskiarvolla 14 per ottelu, ja onnistumisprosentti näissä on ollut huolestuttava 63%. Tämän lisäksi mies on näyttänyt hieman hitaalta, mikä ei välttämättä ole ihme pitkän kauden jäljiltä.

Harry Kane on kuitenkin perinteisesti ollut Englannin paras pelaaja ja joukkueen johtaja. 2018 vuoden MM-kisoissa mies voitti parhaan maalintekijän Golden Bootin. Ja Tottenhamille mies on pelannut erinomaisen kauden, Harry Kane teki nimittäin edeltävällä kaudella eniten maaleja (23) ja eniten maaliin johtaneita syöttöjä (14) koko sarjassa.

Joten vaikka miehen kuivakausi on osunut huonoon hetkeen Englannin kannalta, on kapteenilta yhä lupa odottaa sankarisuorituksia myöhemmin turnauksen edetessä.

Englannin valmentaja Gareth Southgate kommentoi kysymyksiä Kanen tiputtamisesta yllättyneenä:

”Hän tulee ehdottomasti aloittamaan seuraavassa pelissä. Hän on olennainen osa joukkueen peliä maalien lisäksi myös tilanteiden rakentamisessa ja myös monella muulla tapaa.”

Viimeisessä lohko-ottelussa Englanti kohtaa turnauksen mustan hevosen Tšekin. Ottelu pelataan tiistaina kello 22:00 Suomen aikaa, Englannin kotifanien edessä Wembleyllä. Olipa tulos mikä hyvänsä, tulee Englanti todennäköisesti jatkamaan turnausta viimeisen 16-joukkueen joukkoon.

Voitolla Englanti myös voittaisi lohkonsa ja saisi vastaansa F-lohkon kakkosen, joka tulee olemaan Portugali, Saksa tai Ranska.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021