Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

EM-kisoissa mahdollisesti koronan tartuntaketju – Chelsea pelaajat erityisessä tarkkailussa

Billy Gilmour
AOP

Skotlannin keskikentällä erinomaista turnausta pelannut nuori Billy Gilmour on antanut positiivisen koronanäytteen Englanti-ottelun jälkeen.

Vasta 19-vuotia Billy Gilmour pelaa sarjafutista Chelseassa ja on ollut tähän mennessä yksi Skotlannin parhaista pelaajista. Nuorukainen piti muun muassa hyvin keskikenttää hallussaan, kun Skotlanti pelasi 0-0 tasapelin Englannin kanssa.

Gilmourin positiivinen koronatulos onkin valtava menetys Skotlannille, jonka joukkueesta ei löydy turhan paljoa syvyyttä. Kun otetaan huomioon, että joukkue hävisi ensimmäisen pelinsä Tšekille, on Skotlanti nyt pakkovoiton edessä. Lohkon viimeisessä ottelussa joukkue kohtaa Glasgowin Hampden Parkissa Kroatian tiistaina kello 22:00 Suomen aikaa.

Jos Skotlanti voittaa Kroatian, nousisi joukkue 4. pisteeseen, joka saattaisi riittää jatkopaikkaan. Kisoissa, neljä parasta lohko kolmosta pääsee nimittäin myös jatkoon.

Koronahuolia ei kuitenkaan ole pelkästään Skotlannin leirissä, vaan myös englantilaiset saavat olla tilanteen johdosta huolissaan. Nimittäin Englanti-Skotlanti ottelun jälkeen Gilmour halasi myös sarjajoukkue kavereitaan Mason Mountia ja Ben Chillwelliä.

Niin keskikentän Mount kuin laitapakki Chillwell ovat kumpikin tärkeitä pelaajia Gareth Southgaten ykkösmiehistölle. Jos miehiä joudutaan eristämään tai jos he saavat niin ikään positiiviset testitulokset, joutuu Southgate miettimään miehistystään ja mahdollisesti muodostelmaansa uusiksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021