Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Englanti otti hallitun voiton Tšekistä ja nappasi lohkovoiton

Tsekki Englanti EM-jalkapallo
AOP

Tšekin ja Englannin välisestä D-lohkon päätöskierroksen ottelusta ei puuttunut panosta. Voittaja olisi varmuudella myös lohkovoittaja ja häviäjä sijoittuisi joko toiseksi tai kolmanneksi hyviin vertailuasetelmiin muiden lohkokolmosten suhteen. Tasapelillä Tšekki olisi lohkovoittaja. Pelin tärkeys näkyi myös selvästi.

Englanti sai otteluun vahvan alun, kun alkuminuuttien tunnustelun jälkeen Jack Grealish neppasi pallon aivan maalin takatolpalle Raheem Sterlingille, joka puski pallon hallitusti maaliin. Pelin hallinta pysyi tämän jälkeenkin pääasiallisesti Englannilla, mutta myös Tšekki oli hyvin pelissä mukana ja sai luotua painetta Englannin päätyyn.

Avauspuoliajalla kaikki päätilastot menivät hyvin tasaisesti joukkueiden kesken. Toinen puoliaika oli puolestaan valtavan paljon tapahtumaköyhempi. Englanti piti peliä hallussaan ja puolusti kurinalaisesti, kun taas Tšekin kiri yskähteli paikoittain pahasti. Peli puuroutui paikoittain todella nuhruiseksi.

Tšekki sai koko puoliajan aikana kaksi laukausta aikaiseksi ja kumpikin niistä lenteli ohi maalin. Englanti sen sijaan ei saanut ainoatakaan laukausta aikaan, vaikka pallo kerran maaliin saatiinkin, kun Jordan Henderson osui. Britin harmiksi tilanne oli kahden miehen osalta päivänselvä paitsio.

Englanti varmisti voitollaan lohkovoittonsa ja Tšekki jäi lohkokolmoseksi. Tšekki on lohkokolmosten vertailussa kärjessä, joten se myös varmisti pudotuspelipaikkansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021