Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Jose Mourinholta kovaa arvostelua Portugalin tähtipelaajalle – ”hän on kentällä, mutta ei pelaa”

Bruno Fernandes
AOP

Portugalin tähtipuolustaja Bruno Fernandesin esitykset EM-kisoissa eivät ole toistaiseksi vakuuttaneet maailmalla. Erityisesti portugalilainen huippuvalmentaja Jose Mourinho on arvostellut Fernandesin otteita kovaäänisesti.

”Parhaimmillaan Portugali on joukkue, joka voi päihittää kenet tahansa. Mutta meidän tulee pelata yhdellätoista pelaajalla – näissä kahdessa Portugalin ottelussa Bruno Fernandes on ollut kentällä, mutta hän ei ole pelannut.”

”Toivottavasti Fernandes löytää vireensä Ranska-otteluun mennessä, sillä hän on todella potentiaalinen pelaaja. Hänellä on paljon annettavaa, mutta todellisuus on, ettei hän ole tähän mennessä ole ollut joukkueen tukena.”

Fernandes on seurajoukkueessaan Machester Unitedissa yksi puolustuksen tärkeimmistä pelaajista. Maajoukkueeseen portugalilainen ei ole onnistuntu tuomaan samaa johtajuutta tai varmuutta. Niinkuin moni muukin portugalilaispelaaja, myös Fernandes on auttamatta Christiano Ronaldon varjossa. Joukkueen suurin tähti on pelin keskiössä ja muuta pelaajat ikään kuin hänen tukenaan.

Seurajoukkueessa johtajan asemaan tottunut Frenandes ei samanlaista roolia maajoukkueessa saa, mikä voi osaltaan vaikuttaa miehen heikkoon pelivireeseen.

Portugali mitä luultavammin selviytyy EM-kisojen 16 parhaan joukkoon, mutta ihan mutkaton ei joukkueen matka ole ollut. Joukkue voitti Unkarin kisa-avauksessaan lukemin 3-0, mutta lukemat eivät täysin kerro totuutta joukkueen otteista. Unkari oli pelissä hyvin mukana ja lähellä johtoakin ihan ottelun loppuhetkille asti. Saksaa vastaan Portugali rämpi ihan huolella – heikosti puolustanut joukkue hävisi ottelun 4-2.

Vaikka joukkueen maalinteko Ronaldon sekä Diogo Jotan johdolla vaikuttaa hyvälle, on puolustuspäässä parannettavaa. Erityisesti puolustuksen pilarin Fernandesin on löydettävä vireensä, mikäli joukkue mielii menestyä vielä turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021