Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Huuhkajien jatkotoiveille kova kolaus – Skotlannille jälleen valtava pettymys arvokisoissa

Kroatia - Skotlanti
AOP

Tunnelma Hampden Parkilla oli aivan tapissa kun Kroatia ja Skotlanti kohtasivat lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Panokset olivat molemmilla joukkueilla selvät – mikään muu kuin voitto ei kelpaisi. Tasapeli ei kummallekaan joukkueelle jatkopaikkaan riittäisi, joten otteluun lähdettiin nälkäisinä. Huuhkajille tasapeli olisi tietänyt jatkohaaveiden paranemista, mutta valitettavasti tähdet eivät tänään olleet Huuhkajien puolella.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun nopealla jalalla. Skotlannin kotiyleisön valtavasta kannustuksesta huolimatta, Kroatia onnistuu maalinteossa ensimmäisenä. Kroatia rakentaa hyvän hyökkäyksen 17. minuutilla, jonka päätteeksi Nikola Vlašić laittaa pallon maaliin. Vlašić ottaa pallon taitavasti alas ja viimeistelee tilanteen tyylikäästi aivan skottimaalin alanurkkaan ohi David Marshallin.

Kotiyleisö räjähtää liitoksistaan juuri ennen puoliaikaa kun Callum McGregor iskee pelin tasoihin. McGregor laukoo Skotlannin turnauksen ensimmäisen maalin ja mihin paikkaan! Kroatia pelaa heikon purkupallon ja skottipelaaja pääsee laukomaan tasoituksen.

Toinen nelivitonen mentiin kiivaissa vaikkakin tasaisissa tunnelmissa. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ja molemmat antoivat kentällä kaikkensa. Skotlanti ei kuitenkaan omilla paikoillaan onnistunut, kun Kroatia taas osoitti kliinisyytensä toisella jaksolla.

Kroatian kapteeni Luka Modrić laukoo joukkueen jälleen johtoon laadukkaan hyökkäyksen päätteeksi. Huikea laukaus on eittämättä yksi turnauksen tähän mennessä upeimmista. Skotlannin maalivahti Marshall on laukauksen edessä voimaton.

Ivan Perišić puskee vielä hienosti Kroatialle kolmannen osuman kulmapotkusta. Skotlanti antoi viimeisen kympin aikana kaikkensa, mutta maaliin asti skotit eivät palloa enää kuitenkaan saaneet.

Voitolla Kroatia nousee lohkossaan toiseksi, kun samaan aikaan Englanti voitti Tsekin. Skotlanti joutuu valitettavasti jälleen kerran arvokisoissa pettymään ja luopumaan jatkohaaveistaan. Joukkue on nyt pelannut arvokisoissa 12 kertaa pääsemättä kertaakaan lohkovaiheesta jatkoon.

Huuhkajien kannalta tulos on pahin mahdollinen. Lohko D on nyt pelattu päätökseen ja lohkon kolmonen Tsekki on neljällä pisteellä Suomen edellä lohkokolmosten vertailussa. Huuhkajien toivo jatkopeleistä on paperilla vielä olemassa, mutta käytännössä kuitenkin hyvin epätodennäköinen. Tähtien täytyisi asettua juuri oikein kaikissa jäljellä olevissa lohkovaiheen otteluissa, jos Huuhkajat vielä mielii jatkoon. Huuhkajien kohtalo selviää huomenna, kun lohkovaihe pelataan päätökseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021