Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Espanja koulutti Slovakiaa karuin lukemin – maalihanat ovat vihdoin auenneet

Aymeric Laporte
AOP

Espanjalla on kestänyt hetki päästä vauhtiin EM-kisoissa, mutta avausvoittonsa se haki näyttävällä tavalla Slovakiasta.

Voitto tarkoittaa, että Espanja on E-lohkon kakkonen Ruotsin takana ja tulee kohtaamaan seuraavalla kierroksella Kroatian. Voiton Espanja haki tyylikkäällä hyökkäyspään dominoilla, joka johti 0-5 voittoon.

Espanjan pelejä on kritisoitu paljon pehmeän näköisen pelailun ja hyökkäysuhan puutteen takia. Ja tämäkin ottelu näytti lähtevän huolestuttavasti käyntiin, kun Martin Dubravka torjui Alvaro Moratan vedon pilkulta 12. minuutin kohdalla. Espanjan ykköstykin vire on ollut kateissa, eikä tämä varmasti parantanut hyökkääjän itsetuntoa, ja mies otettiinkin vaihtoon 66. minuutilla.

Tämä tarkoittaa, että Espanja on myös epäonnistunut 5 peräkkäisessä pilkussaan.

Kuitenkin 30. minuutilla Dubravka laittoi pallon erikoisesti omaan maaliin ja sen jälkeen Espanja meni menojaan. Oma maali syntyi, kun Pablo Sarabian veto kimposi ylärimasta korkealle ja Dubravka, jolla oli reippaasti aikaa, teki hirveän virhearvion ja pyyhkäisi pallon omiin.

Puoliajan päätteeksi keskuspuolustaja Aymeric Laporte puski lukemat 0-2. Ja toisella puoliajalla Espanja meni menojaan.

Ensin Pablo Sarabia laittoi lukemat 0-3 ja vaihdosta tullut Ferran Torres jatkoi maalijuhlia hetkeä myöhemmin. Katastrofaalisen illan Slovakeille kruunasi, kun tällä kertaa Juraj Kucka laittoi pallon omiin, viimeistellen 0-5 lukemat.

Tulos tarkoittaa, että Espanja pelaa maanantaina 19:00 kroatiaa vastaan, Slovakia taas on kisoista ulkona.

Espanjalle tyyli millä voitto haettiin varmasti lisää itseluottamusta. Lohkon aikaisemmat pelit Ruotsia ja Puolaa vastaan se pelasi tasan, vaikka se hallitsi palloa suvereenisti 85% ja 77% pallonhallinnalla. Maalihanojen kunnollinen avautuminen varmasti tyydyttääkin valmentaja Luis Enriquea.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021