Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Portugali ja Ranska tarjoilivat kolme rangaistuspotkua ja tasapelin

Portugali-Ranska EM-kisat
AOP

Portugalin ja Ranskan välisessä pelissä riitti myös panosta. Koko F-lohkon loppusijoitukset olivat täysin auki päätöskierrokselle ja loppusijoituksia saatiin jännittää loppuun saakka.

Peli alkoi hyvin tunnustelevalla pelaamisella, eikä liiempiä maalipaikkoja nähty. Hidas nyhjääminen jatkui aina 31. minuutille saakka, kunnes Ranskan maalivahti Hugo Lloris kajautti nyrkillään Portugalin Daniloa ohimoon vapaapotkutilanteessa. Lloris sai varoituksen ja Cristiano Ronaldo pommitti pallon rangaistuspilkulta varmasti maaliin.

Portugali piti ottelua otteessaan tämän jälkeen ja näytti menevän myös tauolle johdossa, kunnes Portugalin Nélson Semedo tönäisi Ranskan Kylian Mbappén nurin rangaistusalueella avauspuoliajan toisella lisäaikaminuutilla ja Ranska sai rangaistuspotkun. Karim Benzema asettui pallon taakse ja sijoitti taidokkaasti pallon maaliin. Kyseessä oli Benzeman ensimmäinen maali EM-kisahistoriansa aikana.

Ranska järkytti Portugalia lisää heti toisen puoliajan alussa 48. minuutilla, kun Paul Pogba pelasi Benzeman pystysyötöllä juoksuun ja Benzema ampui pallon maaliin. Portugali nousi uudestaan tasoihin vain 12 minuuttia myöhemmin, kun Ronaldo pääsi taas ampumaan rangaistuspotkua, tällä kertaa Jules Koundén käsivirheen vuoksi. Sijoitus oli yhtä tarkka kuin ensimmäisessä maalissakin ja peli oli tasan.

Tässä vaiheessa peli alkoi mennä jännäksi, kun stadionille kantautui tieto Unkarin johtoasemasta Saksaa vastaan. Tämä olisi tiputtanut Saksan kokonaan pudotuspeleistä ja nostanut Unkarin hätyyttelemään lohkon kärkipaikkaa, joten kumpikin joukkue terästäytyi ja haki etulyöntiasemaa.

Yhteensä kuusi vaihtoakaan eivät tuoneet riittävää muutosta ja peli tuntui etenevän etanan vauhtia. Lopulta tieto Saksan tasoituksesta saavutti joukkueet ja se söi kaiken intensiteetin pelistä. Tasapeli riitti kummallekin jatkopaikkaan ja joukkueet tyytyivät varmistelemaan tilannetta. Jännitystä toi vielä VAR-tarkistus rangaistuspotkun suhteen toisella lisäaikaminuutilla, mutta rangaistuspotkua ei tuomittu.

Saamallaan pisteellä Ranska varmisti lohkovoiton. Portugali sen sijaan sijoittui lohkokolmoseksi ja pääsi parhaana lohkokolmosena mukaan pudotuspeleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021