Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Ruotsi ja Puola järjestivät todelliset maalikarkelot EM-kisoissa

Ruotsi-Puola EM-kisat
AOP

Ruotsin ja Puolan välisessä E-lohkon päätöskierroksen ottelussa oli hurjat panokset. Puola oli pakkovoiton edessä selvitäkseen pudotuspeleihin, kun taas Ruotsi pyrki varmistamaan lohkovoittonsa ja pitämään Espanjan ja Slovakian takanaan.

Ruotsi sai otteluun unelma-alun, kun Emil Forsberg iski pallon maaliin jo toisella minuutilla Puolan ollessa vielä alkuhorroksessa. Ottelun alkuvaiheessa tuntuikin siltä, että Ruotsi vei peliä mielin määrin ja Puola yritti vain rimpuilla mukana. Puolan maalitykki Robert Lewandowski pääsi 17. minuutilla kahteen kertaan yrittämään aivan viiden metrin viivan tuntumasta, mutta sai pallon ainoastaan ylärimaan kummallakin kerralla.

Puoliajan kääntyessä jälkimmäiselle puolelleen Puola alkoi heräillä kohmeestaan ja pääsi vyöryttämään hyökkäysalueelleen. Maa sai myös useita kulma- ja vapaapotkuja, mutta niiden kuten laukaustenkin laatu vaihtelevaksi.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua ensimmäisen puoliajankin edestä. Ruotsi aloitti vahvasti ja Forsberg iski illan toisensa 59. minuutilla. Toisin kuin olisi voinut luulla, Puola ei lamaantunut, vaan kavensi heti kaksi minuuttia myöhemmin, kun Lewandowski osui viimein maalipuiden väliin. Neljää minuuttia myöhemmin Jakub Świerczok laittoi pallon taas Ruotsin maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Seuraavina hetkinä kumpikin joukkue otti useamman vaihdon ja peli sai lisäenergiaa niistä. Puolan ilo nousi ylimmilleen, kun Lewandowski onnistui toistamiseen Ruotsin puolustuksen nukkuessa Ruususen unta.

Ruotsi sai kuitenkin viimeisen naurun, kun Dejan Kulusevski alusti maalin toista kertaa illan aikana ja Viktor Claesson käynnisti villit ruotsalaisjuhlat. Voitollaan Ruotsi varmisti lohkovoittonsa. Puola jäi tylysti lohkojumboksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021