Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italia ja Itävallan kohtaamisessa maalijuhla jatkoajalla – Italia rikkoi ennätyksiä

Italia Itävalta EM-kisat Chiesini juhlimassa maaliaan
AOP

Itävalta lähti EM-kisojen parhaan 16-kierrokselle altavastaajana Italiaa vastaan, mutta ottelusta muodostui todella tiukka vääntö.

Vaikka tapahtumarikas ottelu päätyi maalittomana, nähtiin jatkoajalla oikea maalijuhla. Ottelun 30 jatkoaika minuutin aikana nähtiin nimittäin peräti kolme maalia, mikä riitti Italian 2-1 voittoon. Kokonaisuutena ottelua leimasi kuitenkin ennen kaikkea itävaltalaisten väsymätön työskentely kentän kummassakin päässä.

Vaikka ensimmäisen 90 minuutin aikana ei maaleja nähtykään ei ottelu ollut lainkaan passiivinen. Ensimmäisellä puoliajalla Italia hallitsi ja Ciro Immobile osui rimaan komealla dippaavalla kaukolaukauksellaan.

Toisella puoliajalla taas Itävalta oli selkeästi kahdesta joukkueesta parempi. Marko Arnautovic oli lähellä pariin otteeseen ja luuli jo vieneensä itävaltalaiset johtoon, kunnes VAR tuomitsi tilanteen paitsioksi.

Jatkoajalla vaihtomiehet pääsivät valokeilaan. Maalihanat avasi vaihdosta tullut Federico Chiesa näyttäen erinomaista tekniikkaa tuomalla korkean pallon alas, ottaen sen haltuun ja vetämällä kovaa Daniel Bachmannin ohi. Matteo Pessina, niin ikään vaihtomies, taas vei italialaiset läheltä 2-0 johtoon ja ottelu näytti olevan jo karkaavan käsistä.

Itävaltalaiset eivät kuitenkaan luovuttaneet vaan kamppailivat täysillä loppuun saakka. Kova työskentely palkittiin, kun Itävallan vaihtomies Sasa Kalajdzic ohjasi kulmpaotkun päällään erinomaisesti maaliin tiukasta kulmasta. Näin italialaiset joutivat pelkäämään viime minuuteille saakka, mutta Tricolorit jatkavat marssiaan turnauksessa eteenpäin.

Vaikka Italia on pelannut hyvän turnauksen, oli se usein ongelmissa Itävallan puolustamisen, työetiikan ja vastahyökkäysten kanssa. Ja kun Italia kohtaa ensi torstaina joko Belgian tai Portugalin on sinipaitojen on tsempattava.

Voitto tarkoitti myös, että Italia ei ole hävinnyt 31 viimeiseen otteluun, mikä on Italian uusi ennätys. Ennen kun Kalajdzic heilutti verkkoja, ehti Gianluigi Donnarumma myös ennätyskirjoihin. Mies ehti pelata 12 ottelua ja 114 minuuttia ilman päästettyä maalia. Tämä niin ikään on Italian historian pisin nollapeliputki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021