Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Tanskan EM-kisavire jatkaa hurjistumistaan – tällä kertaa murskavoitto Walesista

Kasper Dolberg juhlimassa maaliaan
AOP

Tanskasta on muodostumassa yksi EM-kisojen mahdollinen yllättäjä.

Vastustajien taso tulee toki vielä kovenemaan, mutta tyyli millä 0-4 voitto haettiin Walesista, oli lupaava. Ja kun otetaan huomioon, että tanskalaiset rökittivät Venäjän 1-4 viime pelissään, on joukkueen ympärillä innostunutta kuhinaa.

Ensimmäinen 16-parhaan kierros pelattiin Amsterdamissa, missä 16 000 päinen yleisö näytti koostuvan lähes puhtaasti Tanskan faneista luoden kotiottelun tunnelmaa. Eikä tämä ole ihme sillä moni Tanskan pelaajista on pelannut Ajaxissa, jonka kotikentällä ottelu pelattiin. Ja kannatuksesta Tanskan maajoukkue kiitti tykittelemällä vakuuttavan 0-4 murskavoiton Walesista.

Vaikka Tanskan EM-kisat lähtivät hirveään starttiin Christian Eriksenin sydämmen pysähdyttyä Suomi-ottelussa, ovat tanskalaiset koonneet rivinsä tämän jälkeen erinomaisesti. Eriksen sai tämän seurauksena tahdistimen ja on jo kotiututtu sairaalasta.

Ja vaikka tanskalaiset heräsivät peliin hitaasti, ottivat he ottelun haltuunsa, kun entinen Ajax pelaaja Kasper Dolberg veti komeasti kaartaen sisään maalialueen reunalta.

Toisen puoliajan alkussa Neco Williams ohjasi epäonnekkaasti Martin Braithwaiten keskityksen  Dolbergin reitille, eikä 23-vuotias erehtynyt. Wales ei tämän jälkeen näyttänyt pääsevän peliin enää lainkaan mukaan, eikä edes vetoja maalia kohden syntynyt kuin yksi koko ottelun aikana.

Lopussa kuhina kuitenkin oli kovaa Walesin päädyssä.

Ensin Tanskan puolustaja Joakim Maehle, joka veti komean maalin Venäjää vastaan, laittoi pallon taas sisään pelin loppuminuuteilla. Hetkeä myöhemmin Harry Wilson rikkoi Maehlea suoran punaisen arvoisesti. Ja lisätäkseen suolaa haavoihin tanskan Braithwaite viimeisteli 0-4 lukemat ottelun lisäajalla.

Kun Wales matkaa kotiin voi Tanska alkaa valmistautumaan seuraavaan peliin, joka tulee olemaan voittaja otteluparista Tšekki-Alankomaat. Peli pelataan ensi lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021