Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Kroatialle kova menetys pudotuspeleihin – Positiivinen koronavirustartunta pitää tärkeän pelaajan poissa maanantain ottelusta

Ivan Perisic
AOP

Kroatian Ivan Perisic on testannut positiivisesti koronavirustartunnalle ja joutuu jättämään Kroatian pudotuspelikamppailun Espanjaa vastaan välistä.

Inter Milanin keskikentän tähti joutuu positiivisen testituloksen myötä asettumaan 10 päiväksi karanteeniin, eikä näin pysty osallistumaan Kroatian maanantaiseen otteluun. Kroatia kohtaa maanantaina Kööpenhaminassa EM-kisojen pudotuspelien ensimmäiselllä kierroksella Espanjan. Parkenilla pelattavassa ottelussa ratkaistaan molempien joukkueiden turnauksen jatko – vain voittaja jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon.

Riippuen tiistain ottelun tuloksesta, on mahdollista, että Perisicin kisat olivat tässä. Perisic joutuisi olemaan sivussa myös Kroatian mahdollisesta neljännesfinaalista, mikäli joukkue sinne asti selviää. Neljännesfinaalissa vastaan tulisi maanantaina pelattavan Ranska – Sveitisi ottelun voittaja.

Kroatian jalkapalloliitto julkaisi asiasta sivuillaan tiedotteen: ”Lauantai illalla Kroatian jalkapalloliitto sai joukkueen säännöllisen koronavirustestauksen tulokset, joista kävi ilmi, että maajoukkueen jäsen Ivan Perisic testasi virukselle positiivivsesti.”

”Joukkueen lääkinnällinen tiimi eristi Perisicin muusta joukkueesta välittömästi sekä ilmoitti asiasta turnauksen epidemiologiselle osastolle, joka varmistaa, että kaikki varotoimet viruksen leviämisen estämiseski tehdään.”

”Perisic viettää 10 päivää eristyksissä, eikä pelaa tuona aikana Kroatian maajoukkueen mukana otteluita. Kaikki muut joukkueen jäsenet sekä toimihenkilöt testasivat negatiivisesti.”

Perisicin menetys on ohdottomasti Kroatialle kova isku. 32-vuotias laituri on maajoukkueveteraani, taskussaan yli 100 voittoa joukkueen kanssa. Perisic oli tärkeä osa joukkueen vuoden 2018 MM-kisojen menestystä.

Käynnissä olevissa EM-kisoissa Perisic on ollut Kroatian aloituskokoonpanossa jokaisessa ottelussa ja iskenyt tärkeitä maaleja. Kroatialainen tasoitti ottelun Tsekkiä vastaan ja iski joukkueen kolmannen osuman voitossa Skotlantia vastaan, joka lopulta ratkaisi joukkueen paikan pudotuspeleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021