Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Matthjis de Ligt otti vastuun Hollannin tappiosta – ”Hävisimme ottelun minun takiani”

Matthjis de Ligt
AOP

Hollanti putosi dramaattisesti EM-kisoista, kun se hävisi Tsekille lukemin 2-0 Budapestissä pelatussa ottelussa. Ottelun taitekohta nähtiin toisen puoliajan alulla, kun Hollannin puolustaja Matthjis de Ligt sai punaisen kortin. De Ligt kompastui kamppailussa tsekkihyökkääjän kanssa ja kahmaisi pallon kädellään hyökkääjän ulottumiin, estäen tsekkipelaajalta selvän maalintekomahdollisuuden.

VAR tarkastelun jälkeen ottelun erotuomari näyttikin de Ligtille tilanteesta punaista korttia ja Hollanti joutui pelaamaan miehen alivoimalla loppupelin. Joukkue taisteli alivoimalla pitkään, mutta lopulta Tsekin painostus ylivoimalla tuotti tulosta. Tsekit onnistuivat lopulta maalinteossa kahdesti ja etenevät turnauksessa neljännesfinaaliin. Hollanti sen sijaan joutaa kotimatkalle, sillä joukkueen turnaus on ohi.

De Light on myöntänyt, että hänen virheensä ja punainen kortti maksoivat lopulta Hollannille ottelun sekä jatkopaikan turnauksessa. De Lightin kommentit ottelun jälkeen julkaisi muun muassa uutissivusto The Independent.

Juventuspakki kommentoi tilannetta ottelun jälkeen pettyneenä – ”Tottakai tilanne tuntuu pahalta. Me käytännössä hävisimme ottelun minun virheeni takia. Jälkikäteen ajateltuna, minun olisi pitänyt vain antaa pallon pompata.”

”Mielestäni ottelu oli meillä hyvin halussa. Erityisesti ensimmäisellä puoliajalla meillä oli muutama hyvä paikka. Mielestäni he (Tsekki) eivät luoneet kovinkaan montaa hyvää tilanetta myöskään, mutta punainen kortti oli tottakai ratkaiseva tekijä.”

Hollannin valmentaja Frank de Boer otti tappiosta myöskin vastuun ja hollantilaisvalmentaja myönsikin, että hänellä on tappion jälkeen peiliinkatsomisen paikka. De Boer uskoo, että Hollannin ryhmä voi saavuttaa vielä suuria, mutta ensin joukkueen täytyy käsitellä tappion tuoma valtava pettymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021