Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Belgialle valtava takaisku – Supertähdet De Bruyne sekä Hazard sivussa lopputurnauksen?

Kevin De Bruyne
AOP

Belgian tähden Kevin De Bruynen huono onni loukkaantumisten suhteen sai sunnuntai-iltana jatkoa. Belgialainen joutui jättämään pudotuspelikamppailun Portugalia vastaan kesken nilkkavamman takia. Nyt Belgian supertähden kisojen jatko onkin vaakalaudalla.

De Bruyne väänsi nilkkaansa ilkeän näköisesti kamppailussa Portugalin Joao Palhinhan kanssa. Palhinha ansaitsi tilanteesta itselleen varoituksen ja silminähden tuskaisen oloinen De Bruyne vääntyneen nilkan.

De Bruyne aloitti ottelun toisen puoliajan, mutta totesi nopeasti, ettei nilkka kestä pelaamista. Belgialainen nilkuttikin vaihtoon vain pari minuuttia puoliajan alkamisen jälkeen.

29-vuotias De Bruyne oli Belgian EM-kisa-avauksesta myös sivussa loukkaantumisen takia. Manchester city tähti sai pienen nenä- ja silmäkuopan murtuman Mestarien liigan finaalissa.

Eikä Belgian huono onni loppunut De Bruyneen – myös joukkueen kapteeni Eden Hazard joutui loppuminuuteilla jättämään ottelun kesken. Hazard piteli takareittään ja pyysi vaihtopenkiltä vaihtoa – syynä mitä ilmeisemmin siis venähtänyt lihas.

Kahden joukkueen supertähden epävarma tilanne tulee Belgialle pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Joukkueella siintää loppuviikosta neljännesfinaali Italiaa vastaan ja se tarvitsee ehdottomasti parhaan mahdollisen kokoonpanon otteluun. Panoksena on semifinaalipaikka ja vastassa pelottavan vakuuttavasti pelannut Italia.

Belgian manageri Roberto Martinez ei ole vielä poissulkenut kummankaan pelaajan pelaamista tulevassa Italia-ottelussa. Toive niin Belgian joukkueella kuin myös futisfaneilla on, että kaksikko nähdään täydessä kunnossa kentällä tulevana perjantaina, mutta valitettavasti varmaksi tilannetta ei voida vielä sanoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021