Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Katso: Ronaldon epäkunnioittava ele Belgia-tappion jälkeen tallentui videolle

Christiano Ronaldo
AOP

Portugali kärsi kirvelevän tappion EM-kisojen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Belgialle. Belgia voitti Thorgan Hazardin upealla laukauksella ottelun 1-0 ja puolustava euroopanmestari Portugali on näin ulkona kisoista.

Ottelun jälkeen pettyneet portugalilaispelaajat poistuivat kentältä. Videolle tallentui myös joukkueen kapteenin Christiano Ronaldon reaktio tappioon. Fanin kuvaamalla videolla turhautunut Juventustähti ottaa kapteeninnauhan kädestään, heittää sen maahan ja potkaisee sitä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kapteeninauha on paljon muutakin kuin vain fyysinen merkki kapteenista – se on symbolinen johtajan merkki. Kovan paikan iskiessä Ronaldo ei pystynytkään kantamaan joukkuetta kapteenin tavoin, vaan antoi turhautumisensa paistaa läpi.

Pettymys jokaisella Portugalin pelaajalla on varmasti valtava, mutta joukkueen kapteenin reaktio ei ole kerännyt kiitosta maailmalla. Ronaldo tiedetään äärimmäisen kilpailuhenkisenä, mutta tappion hetkellä kapteeni, ei onnistunut johtamaan joukkuettaan toivotulla tavalla. Moni jalkapallofani kokikin Ronaldon eleen epäkunnioittavana kapteeniutta sekä Portugalin muuta joukkuetta kohtaan.

Monet ovat kuitenkin myös jakaneet ymmärrystään kapteenille. Käynnissä olevat EM-kisat ovat mahdollisesti 36-vuotiaalle Ronaldolle viimeiset ja fanit harmittelivatkin niiden päättyvän näinkin nopeasti joukkueen osalta.

Ronaldon turhautuminen on myös ymmärrettävä, sillä Portugali kävi todella lähellä tasoitusta, mutta Belgia onnistui lopulta pitämään pintansa. Toisella puoliajalla Portugalilla oli muun muassa hyvä paikka kulmapotkusta, kun Ruben Dias pääsi puskemaan läheltä. Myös Raphael Guerreiron laukaus loppuhetkillä kilpistyi epäonnekkaasti Belgian maalin tolppaan. Valitettavasti läheltä piti -maaleja ei jalkapallossa lasketa ja näin Portugali on kisoista ulkona.

Toivottavasti näemme kuitenkin Ronaldon vielä arvokisoissa ja viisinkertainen Ballon d’Or voittaja johdattaisi joukkuettaan vielä tulevissa MM-kisoissa kentällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021