Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Thomas Müller EM-neljännesvälierätappion jälkeen: “Se hetki jonka muistat lopussa, se joka saattaa sinut nukkumaan yöllä”

Thomas Müller Saksa
AOP

Saksan konkarihyökkääjä Thomas Müller oli yksi tiistain Englanti-EM-neljännesvälierän epäonnensotureista. Mies pääsi 0-1-tappiotilanteessa yksin läpi, mutta tuhrasi tasoituspaikkansa. Müller julkaisi pelin jälkeen tunteikkaan Instagram-päivityksen.

31-vuotias Thomas Müller on ehtinyt kokea jalkapallourallaan monenlaisia asioita ja kuvasi Instagram-päivityksessään piinallisen yksityiskohtaisesti tunteitaan pelin jälkeen.

– Siinä se oli, se hetki, jonka muistat lopussa, se joka saattaa sinut nukkumaan yöllä. Se, mille työskentelet, harjoittelet ja elät jalkapalloilijana. Se hetki, kun sinulla on omissa käsissäsi tuoda joukkueesi takaisin tiukkaan pudotuspeliin ja lähettää koko jalkapallomaa ekstaasiin.

Müller otti epäonnistumisensa henkilökohtaisesti. Joukkueen tuki kuitenkin toi lohtua.

– Saada tämä mahdollisuus ja antaa sen sitten mennä ohi, se satuttaa minua. Se sattuu koko Saksan maajoukkueelle, joukkuetovereilleni ja valmentajillemme, jotka kaikki antoivat minulle itseluottamusta olla siellä silloin. Mutta ennen kaikkea se sattuu kaikkien siellä olleiden Saksan fanien takia, jotka seisoivat vieressämme ja tukivat meitä näiden EM-kisojen aikana vaikeista ennusteista huolimatta, Müller kiitti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Thomas Müller (@esmuellert) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021