Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Viimeinen jatkopelipaikka ratkaistiin huikealla jännitysnäytelmällä – Ukraina jatkoon viime hetken maalilla

Ruotsi - Ukraina
AOP

EM-kisojen ensimmäisen pudotuspelikierroksen viimeinenkin ottelupari on nyt ratkaistu ja kahdeksan parasta joukkuetta on saatu seulottua. Viimeisenä kahdeksan parhaan joukkoon tiensä raivasi Ukraina, joka voitti melkoisen jännitysnäytelmän päätteeksi Ruotsin Glasgowssa pelatussa ottelussa.

Ottelun varsinaisella peliajalla ratkaisua ei vielä saatu aikaan, sillä se päättyi 1-1 tasapeliin. Ukraina otti ottelussa johtoaseman noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun Andriy Yarmolenko pelaa pallon Ruotsin puolustuksen yli maalin toisella puolella vapaana odottavalle Oleksandr Zinchenkolle. Ukrainalainen lataa maalin läheltä pallon voimalla verkkoon, eikä Ruotsin maalivahti Robin Olsen mahda tilanteessa mitään.

Ruotsi tasoitti kuitenkin ottelun juuri ennen taukovihellystä. Emil Forsberg pääsi laukomaan kuudentoista tuntumasta ja pienen kimmokkeen ottanut laukaus painui Ukrainan verkkoon.

Toinen puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä. Molemmissa päissä käytiin lähellä, kun molempien joukkueiden yritykset kilpistyivät vastustajan tolppaan. Ruotsi oli toisen puoliajan hieman niskan päällä, mutta koska maaleja ei enempää varsinaisella peliajalla nähty, lähdettiin ratkaisua hakemaan jatko-ottelulla.

Ruotsin jatko-ottelu sai vaikean alun, kun Marcus Danielson katseli punaista korttia. Alunperin pelkkä varoitus muuttui VAR tarkistelun jälkeen ulosajoksi ja Ruotsi joutui pelaamaan jatko-ottelun lopun vajaalla. Hurjan näköinen tilanne näyttää myös tilanteessa loukkaantuneen Ukrainan Artem Besyedin kannalta todella pahalta, sillä mies saattoi huhujen mukaan murtaa polvensa tilanteessa.

Ukraina onnistuikin lopulta hyödyntämään miehen ylivoimansa ja ratkaisi ottelun lopulta jatko-ottelun lisäajalla. Artem Dovbyk saa lähestulkoon täydellisen syötön maalin eteen ja puskee ukrainalaiset voittoon ja kahdeksan parhaan joukkoon.

Viime hetken maali oli kovasti taistelleelle Ruotsille valtava pettymys ja joukkue on sen myötä ulkona turnauksesta. Ukraina sen sijaan juhli voittoaan luonnollisesti suuresti. Se etenee neljännesfinaaliin, jossa se saa vastaansa Englannin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021