Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italian maajoukkueella loukkaantumis- ja sukeltamishuolia – ”parhaan pelaajan kisat ohi”

Spinazzola kärsi vakavasta loukkaantumisesta
AOP

Italian maajoukkue jatkoi hurjaa voittoputkeaan kaatamalla Belgian, mutta voiton mukana tuli myös murheita.

Italia on nyt ollut tappioton 32. perättäisessä pelissä, mutta huono uutinen on se, että  joukkue joutuu pelaamaan loppukisat ilman Leonardo Spinazzolaa. Vauhdikkaassa ottelussa Belgiaa vastaan miehen akillesjänne repesi 78. minuutilla hänen juostessaan ilman kontaktia, ja mies vietiin selkeästi tuskissaan paareilla pois kentältä.

Laidalla pelaava Spinazzola on ollut todella tärkeä osa Italian EM-menestystä ja Roberto Mancini sureekin miehen menetystä:

”Hän on ollut yksi turnauksen parhaista pelaajista, ja tulee olemaan, vaikka kisat ovat hänen osaltaan nyt ohi. Olemme todella todella surullisia, se [loukkaantuminen] vaikuttaa aika vakavalta”

Spinazzola tuleekin todennäköisesti olemaan sivussa useita kuukausia, ennen kun jänne on taas tarpeeksi hyvässä kunnossa edes harjoitteluun.

Ottelussa nähtiin myös muita italialaisia makaamassa maassa. Aikaisemmin ottelussa Ciro Immobile raivostutti useita jalkapallon ystäviä kalastelemalla törkeästi pilkkua ja esittäen loukkaantunutta.

Italian hyökkääjä kamppaili pallosta maalialueella ja kaatui maahan huutaen pallosta kamppaillessaan. Tuomari kuitenkin antoi pelin jatkua ja vain sekunteja myöhemmin hänen joukkuetoverinsa Nicolo Barella laittoi pallon maaliin. Twitterissä kiertävät kamerakuvat näyttävätkin kuinka Immobile hyppää välittömästi takaisin jaloilleen ja juhlimaan maalia.

Italian joukkuetta on aikaisemminkin syytetty vihellysten kalastelusta. Kuitenkin Immobilen törkeä näyttely on suututtanut niin useita, että Mancininkin täytyy ehkä miettiä pitäisikö joukkueessa keskustella reilun pelaamisen perusperiaatteista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021