Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Englannin matka jatkuu, Ukraina jäi täysin jalkoihin

Harry Kane
AOP

Englannin ja Ukrainan ottelusta oli odotettavissa Englannin tahtinen näytös ja juuri sellainen ottelusta saatiin. Englannin turnauksessa loistavasti esiintynyt puolustus sai nyt viimein tuekseen tehokkaan hyökkäyksen ja se näkyi pelissä ihan ottelun ensiminuuteilta alkaen.

Otteluun lähdettiin hyvin oletetuilla kokoonpanoilla, ehkä suurimpana yllätyksenä oli Jadon Sanchon nousu avauskokoonpanoon. Ukrainalle iso menetys oli Ruslan Malinovskyin puuttuminen pelaavasta kokoonpanosta.

Englanti sai otteluun unelma-alun, kun saksaa vastaan turnauksen maalitilinsä avannut Harry Kane pääsi tuikkaamaan pallon ohi ukrainalaisvahti Georgi Buschan. Syötön maaliin tarjoili turnauksessa tehokkaasti esiintynyt Raheem Sterling. Maalin jälkeen pelin ote siirtyi Englannille, mutta Ukraina pääsi ensimmäisen vartin aikana paremmin ja paremmin peliin mukaan.

Ensimmäisen puoliajan edetessä ottelun kuva tarkentui entisestään. Englanti vyöryi kohti Ukrainan maalia, mutta lisäosumaa loistopaikoista huolimatta se ei saanut aikaiseksi. Ukrainan menestyshaaveille tuli kova kolaus, kun Ukrainan keskuspuolustaja Sergey Kryvtsov loukkaantui. Vaihdosta hänen tilalleen tuli Viktor Tsygankov.

Vaihdon jälkeen Ukrainan peli kehittyi pikkuhiljaa parempaan suuntaan, kun Tsygankov hyökkäävämpänä vaihtoehtona pystyi tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja ylöspäin. Kaikkiaan kuitenkin Englanti piti pakettinsa kasassa ja pelasi yhtä tiivistä ja selkeää peliä kuin turnauksessa aiemminkin.

Toisen puoliajan alkuun Englanti tuli todella tehokkaana. Ensin toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla Harry Maguire pääsi tuplaamaan johdon Luke Shawn loistavasta vapaapotkusta puskemalla Ukrainan haparoineen puolustuksen keskeltä. Vain 4 minuuttia myöhemmin Kane iski ottelun toisen ja turnauksen kolmannen maalinsa jälleen Shawn loistavan keskityksen päätteeksi.

Gareth Southgate otti 0-3 maalin jälkeen Declan Ricen vaihtoon ja sisään tuli Jordan Henderson. 63. minuutin kohdalla vaihdosta sisään tullut Henderson puski maajoukkueuransa avausmaalin ja muutti lukemiksi jo 0-4. Southgate jatkoi vaihtojaan ja otti sisään Shawn, Sterlingin ja Kalvin Phillipsin, sisään tuli Jude Bellingham, Marcus Rashford ja Kieran Trippier. Kaikilla pois vaihdetuilla oli kortti allaan, joten Southgate ryhmineen lähti vaihdoilla välttämään mahdollisia pelikieltoja korttitilin täyttymisestä.

0-4 maalin jälkeen peli rauhoittui todella paljon ja Englanti nosti jalan pois kaasulta. Ukraina ei missään vaiheessa toipunut toisen puoliajan alun shokkihoidosta ja oikeaa haastetta se ei Englannille pystynyt koko pelissä antamaan.

Ottelusta jatkoon siis Englanti todella vakuuttavan esityksen jälkeen. Välierissä Englanti tulee kohtaamaan päivän aiemman ottelun voittaneen Tanskan. Tulevan ottelun Englanti pääsee jälleen pelaamaan kotiyleisön edessä Wembleyllä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021