Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Gareth Southgate jatkostaan – ”Tahdon viedä heidät Qatariin”

Gareth Southgate
AOP

Musertavasti kotiyleisön Wembleyllä Italialle hävinnyt Englanti ja valmentaja Gareth Southgate ovat olleet kovassa medipyörityksessä sunnuntaisen finaalin jälkeen. Yksi isoimmista kysymysmerkeistä on ollut, että jatkaako Southgate Englannin peräsimessä EM – turnauksen jälkeenkin. Southgate on saanut Englannin loistavaan vireeseen niin Venäjän MM – kisoissa 2018 kuin nyt EM- kisoissakin, kun Venäjältä tuomisina oli välieräpaikka ja nyt finaalipaikka.

Englannin jalkapalloliiton FA:n johtaja, Mark Bullingham, sanoi jo kesken kisojen, että hän haluaisi Southgaten jatkavan Englannin peräsimessä myös jatkossa. Southgate vastasi kysymykseen jatkostaan:

– En usko, nyt on oikea puhua tuollaisesta. Meidän täytyy ensin selvittää karsinnat. Minun täytyy saada jäsenneltyä näistä kisoista saatu oppi, mutta sitä ennen minun täytyy levätä.

– Tahdon viedä joukkueen Qatariin, tunnen että olemme saaneet hyvää kehitystä aikaiseksi. Olemme olleet sijoilla 4, 3 ja 2 ja ne olisivat hyviä sijoituksia mille tahansa maalle, Southgate kertasi Sky Sportsille.

Southgate kertoi matkan alkaneen Venäjän kisoista ja kehittyvän koko ajan paremmaksi.

– Meillä oli 7 seitsemän pelaajaa Venäjän kisojen avauksesta ja mukaan on saatu tuotua uusi nuoria, jotka ovat tulleet osaksi joukkuetta. Se mitä olemme kokeneet näissä kaksissa kisoissa, on saanut joukkueen uskomaan, että olemme lähellä.

Qatarin MM- kisat alkavat jo puolentoista vuoden kuluttua 21. marraskuuta 2022, joten kisojen välinen aika jää tällä kertaa todella lyhyeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021