Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Rasisitisten solvausten kohteeksi joutunut Marcus Rashford julkaisi tunteikkaan viestin – ”En ikinä pyydä anteeksi sitä kuka olen”

Marcus Rashford
AOP

Englannin nuori hyökkääjä Marcus Rashford sai osakseen paljon rasistisia solvauksia faneilta Englannin EM-finaalitappion jälkeen. Rashford oli yksi Engalnnin kolmesta rangaistuspotkukilpailussa epäonnistuneista pelaajista. Myös Jadon Sancho sekä Bukayo Saka epäonnistuivat omissa rangaistuspotkuissaan ja saivat osakseen myös paljon rasistisia loukkauksia.

Manchester Unitedin tähti Rashford on nyt julkaissut instagram-tilillään pitkän julkaisun asiasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcus Rashford MBE (@marcusrashford)

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä

Julkaisussaan Rashford kuvailee, kuinka epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeiselle valtavalle pettymykselle ja tunteelle on vaikeaa löytää kuvaavia sanoja. Rasford on kärsinyt vaikeasta kaudesta ja uskoi myös sen vaikuttaneen itseluottamuksen puutteeseen finaalissa.

”En edes tiedä mistä aloittaa. Tämän hetkistä tunnetta on vaikea pukea sanoiksi. Olen aina uskonut omiin kykyihini rangasistuspotkuissa, mutta tällä kertaa jokin ei tuntunut oikealta.”

Pettynyt hyökkääjä pyysi myös virhettään anteeksi. ”Tuntuu, että petin joukkuetoverini ja kaikki muut.”

”Tämä rangaistuspotku oli kaikki, mitä minulta pyydettiin, enkä onnistunut siinä. Kelaan tapahtumia päässäni läpi yhä uudestaan ja toivon, että tilanne olisi mennyt toisin. Kaikki mitä voin tehdä, on pyytää anteeksi.”

Rashford kiitti erityisesti joukkuetovereitaan ja kertoi kuluneen kesän ja EM-turnauksen olleen yksi hänen uransa kohokohdista. Krittiikkiin ja arvosteluun tottunut Rashford ei kuitenkaan tyytynyt vain pyytelemään anteeksi, vaan julkaisi myös solvaajilleen napakan vastauksen.

”Hyväksyn kritiikin pelaamistani kohtaan. Rangaistuspotkuni ei ollut riittävän hyvä – sen olisi pitänyt mennä sisään. En kuitenkaan ikinä tule pyytelemään anteeksi sitä kuka olen tai mistä tulen.”

”Olen Marcus Rashford, 23-vuotias musta mies Withingtonista. Vaikka minulla ei mitään muuta olisi, tämä [taustani] minulla on aina.”

“Tulen takaisin vahvempana – me tulemme takaisin vahvempina.”

Tukea ja rakkautta on satanut koko Englannin kolmikolle valtavasti ja muun muassa Rashfordia kuvaavan seinämaalauksen tuhrinnat on peitetty tsemppausviestein. Rashford kiittelikin julkaisunsa lopuksi saamistaan tuhansista tsemppauksista ja kannustavista viesteistä.

Muun muassa Englannin jalkapallojoukkue on julkaissut virallisella instagram-tilillään useamman julkaisun, joissa se on osoittanut tukensa kolmikolle ja peräänkuuluttanut yhteisöllisyyttä sekä toisten kunnioitusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021