Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Harry Maguiren isä sai merkittävät vammat EM – finaalin mellakoissa

Harry Maguire
AOP

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin puolustajan isä sai vakavat vammat sunnuntai-iltaisessa EM- finaalissa Wembleyllä. Koko finaalin ajan Wembleyllä ja sen ympäristössä oli valtavia mellakoita, kun liputtomat fanit yrittivät tunkeutua finaalin näyttämölle. Mediassa on nähty järkyttäviä kuvia, kun fanit ottavat yhteen niin järjestyksenvalvojien kanssa kuin keskenäänkin.

Englannin puolustajan Harry Maguiren isä oli yksi liputtomien mellakoijien viattomaksi uhriksi joutuneista. Maguiren isällä löytyi murtuneita kulkiluita ja hänet nähtiin kaatuneena lattialla ja hän jäi makaamaan yksinään lattialle kovissa hengitysvaikeuksissa.

28- vuotias puolustaja kertoi tapahtumien olleen todella pelottavia ja hän ja hänen perheensä ovat jatkossa paljon tarkempia mihin peleihin on turvallista osallistua katsojan roolissa.

– Isäni oli tukehtua. En ole puhunut hänen kanssaan paljoa, mutta olen todella onnellinen etteivät lapseni olleet katsomassa ottelua. Se oli pelottavaa – hän kertoo olleensa peloissaan eikä halua kokea tuota enää jalkapallo-ottelussa, Maguire kertoi The Sunille.

Englannin jalkapalloliitto FA sai syytökset UEFAlta finaalin tapahtumista. Mellakoiden aikana oli mahdollisuudet paljon surullisempiinkin tapahtumiin. Maguire oli huolissaan myös Englannin maineesta kisajärjestäjänä.

– Wembley on uskomaton paikka. Se on ollu uskomaton koti ja fanit ovat osanneet käyttäytyä. Meidän täytyy oppia ja me opimme – se olisi uskomaton paikka pitää MM – kisat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021