Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Brasilia ja Hollanti takoivat rumat lukemat taululle naisten olympiaturnauksessa

Brasilia Kiina jalkapallo Tokio
AOP

Naisten olympiaturnauksen F-lohkon avausotteluissa Brasilia kyykytti Kiinaa 5-0-lukemin, kun taas Hollanti murskasi Zambian lukemin 10-3.

Brasilia aloitti väkevästi, kun Marta heilutti maaliverkkoa jo yhdeksännellä minuutilla ja Debinha tuplasi johdon 22. minuutilla. Kiina ei saanut juuri tilanteita aikaan, laukaukset jäivät harvoiksi ja kulmiakaan ei tullut kuin yksi.

Toisella puoliajalla Kiina aloitti väkevästi. Tunnin kohdalla Brasilia pääsi taas paremmin peliin kiinni ja kumpikin joukkue haki lisätehoa vaihdoilla. 74. minuutilla Marta teki ottelun toisen maalinsa ja vain kuusi minuuttia myöhemmin Andressa iski rangaistuspotkusta. Nämä lamaannuttivat kiinalaiset ja 89. minuutilla Beatriz iski vielä viidennen osuman.

Jos Kiina sai haastettua Brasiliaa paikoittain hyvinkin, ei Hollanti jättänyt Zambialle pienintäkään sanan sijaa. Hollanti takoi avausvartin aikana kolme maalia, kun Vivianne Miedema osui kahdesti ja Lieke Martens kertaalleen. Zambia kavensi neljä minuuttia myöhemmin Barbra Bandan maalilla, mutta Hollannin ote ei kirvonnut.

Useista maalipaikoista huolimatta uutta maalia saatiin odottaa aina 29. minuutille saakka, kun Hollannin Miedema täydensi hattutemppunsa. Kymmenkunta minuuttia myöhemmin Martens osui taas ja vähän myöhemmin Shanice van de Sanden täydentäen taukolukemat 1-6:een.

Toisen puoliajan alku oli hitaampi, mutta tunnin kohdilla alkoi taas tapahtua. Miedema, Jill Roord, Lineth Beerensteyn ja Victoria Pelova mättivät neljä maalia parissakymmenessä minuutissa. Zambian Banda täydensi kahdella maalilla vielä hattutemppunsa muutamassa minuutissa, mutta 3-10-lopputuloksen kannalta niillä ei ollut mitään merkitystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020