Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Naisten olympiaturnauksessa Iso-Britannia voitti varmasti Chilen ja Kanada taisteli Japanin kanssa tasoihin

Iso-Britannia - Chile
AOP

Naisten jalkapallon olympiaturnaus polkaistiin kaikkien kolmen lohkon osalta käyntiin keskiviikkona. Sapporossa pelatuissa E-lohkon otteluissa Iso-Britannia voitti Chilen lopulta vakuuttavasti 2-0 ja Japani ja Kanada pelasivat 1-1 tasan.

E-lohkon ensimmäisessä kamppailussa kohtasivat siis Iso-Britannia sekä Chile. Iso-Britannian Ellen White onnistui maalinteossa kahdesti ja sinetöi Iso-Britannialle voiton. Iso-Britannia hallitsi kenttätapahtumia ja pelasi kontrolloidusti. Chile sai ottelussa aikaiseksi ainoastaan yhden laukauksen maalia kohden, eikä siitä lopulta ollut Iso-Britannialle vastusta.

Päivän toisessa ottelussa nähtiin tasaisempaa vääntöä, kun Japani ja Kanada taistelivat pisteistä.

Japani lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Kanada ei suostunut taipumaan vaan taisteli itsensä pisteille. Kanada sai otteluun hyvän alun, kun joukkueen kapteeni Christine Sinclair iski joukkueen johtoon kun ottelua oli pelattu vasta kuusi minuuttia. Olympialaisten avausottelu oli samalla 38-vuotiaan Sinclairin 300. esiintyminen Kanadan maajoukkueessa.

Toisen puoliajan alussa Japani pääsi lähelle tasoitusta. Kanadan maalivahti Stephanie Labbé törmäsi maalin edustalla Japanin Mina Tanakan kanssa ja tilanteesta tuomittiin ensin Kanadalle vapaapotku. Tarkemman tarkastelun jälkeen Labbén katsottiin rikkoneen tilanteessa ja tuomio käännettiin Japanin rangaistuspotkuksi. Labbé onnistui kuitenkin torjumaan hienosti Tanakan yrityksen ja näin peliä jatkettiin Kanadan johdolla. Labbé joutui lopulta jättämään kentän tilanteessa tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi.

Kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, Japani tasoitti kuitenkin ottelun. Manu Yabuchi voitti Kanadan puolustajat juoksukilpailussa ja viimeisteli varmasti pallon verkkoon ohi Kanadan maalille vaihdetun Kailen Sheridanin.

Vaikka Kanada peliä tuntui hallitsevan, ei se alkuminuuttien maalinsa jälkeen onnistunut muita maalipaikkoja luomaan. Näin pisteet jaettiin Sapporossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020