Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Olympialaisten jalkapallon “kuolemanlohkossa” yllätyksiä – ennakkosuosikit Espanja ja Argentiina pettyivät

Australia - Argentiina
AOP

Jalkapallon olympiaturnauksen C-lohkossa on odotettavissa mielenkiintoisia otteluita ja erityisesti avauspäivän jälkeen asetelmat jatkolle ovat maukkaat. Lohkossa kamppailevat nykyinen niin aikuisten kuin U23-vuotiaiden etelä-Amerikan mestari Argentiina, hallitseva U23-vuotiaiden euroopan mestari Espanja, U23-vuotiaiden Afrikan hallitseva mestari Egypti sekä mahdollinen yllättäjä Australia.

Päivän avausottelussa yksi turnauksen ennakosuosikeista Espanja kipuili Egyptin kanssa. Selvästi puolustusvoittoisesti otteluun lähtenyt Egypti sai pidettyä maalinsa puhtaana ja tasiteli ottelusta 0-0 tasatuloksen.

Egypti selvästi väsyi ottelun loppua kohden, kun Espanja jaksoi painaa päälle vaarallisesti loppuun asti. Egypti sai kuin saikin kuitenkin taisteltua loppuun asti ja piti espanjalaiset nollissa. Espanja sai maalintekopaikkoja luotua kiitettävästi, mutta verkkoon asti palloa ei saatu.

Egyptillä ei ottelussa maalipaikkoja liiemmin ollut, mutta tasatulos ehdottomasti joukkueelle riittää. Kun vastassa oli yksi turnauksen ehdottomista ennakkosuosikeista, oli oman pään puhtaana pitäminen hieno suoritus Egyptiltä. Espanjalle tasapeli oli kuitenkin ehdottomasti pettymys,

C-lohkon päivän toisessa ottelussa Australia yllätti Argentiinan.

Tuore Copa American mestari Argentiina sai vastaansa pitkään olympiapaikkaa hakeneen Australian. Australia oli olympiaturnauksessa viimeksi pelannut Pekingissä 2008 ja se lähtikin pitkän odotuksen jälkeen olympiapeleihin energisenä. Se ei lähtenyt peruuttelemaan jalkapallon suurmaan Argentiinan edessä vaan lähti otteluun ennakkoluulottomasti.

Australian Lachlan Wales veikin joukkueensa johtoon ottelun ensimmäisellä jaksolla. Syöttö vasemmalta laidalta lipui koko Argentiinan puolustuslinjan läpi aina Walesille asti ja tällä oli helppo työ viimeistellä pallo verkkoon.

Ottelun toisen viimeisteli vaihdosta sisään tullun Marco Tilio ottelun 80. minuutilla, kun Austarlia oli päässyt pelaamaan miehen ylivoimalla.

Voiton myötä Australialla on nyt lohkosta parhaat mahdollisuudet jatkoon, mutta pelejä toki vielä on jäljellä. Jatkoasetelmat lohkolle ovat kuitenkin nyt äärimmäisen jännittävät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020