Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Uusi-Seelanti ja Romania nappasivat niukat avausvoitot olympialaisissa

Ibaraki Kashima Stadium
AOP

Olympiajalkapallon B-lohko potkaistiin käyntiin torstaina, kun Uusi-Seelanti kohtasi Etelä-Korean ja Honduras Romanian. Tiukat pelit päättyivät kumpikin 1-0-voittoihin.

Etelä-Korea aloitti Uusi-Seelanti-ottelun vahvasti ja hallitsi niin pelivälinettä kuin maalipaikkojakin. Ensimmäinen jännityksen paikka nähtiin 21. minuutilla, kun mahdollista rangaistuspotkua tarkistettiin, mutta tuloksetta. Etelä-Korea jatkoi tehotonta hallintaansa puoliajan loppuun saakka.

Sama laulu jatkui toisellakin puoliajalla, Etelä-Korea hallitsi ja Uusi-Seelanti puolusti tiukasti. Uusi-Seelanti ei saanut kahta kulmapotkua enempää aikaiseksi ennen kuin Chris Wood karkasi maalintekoon 70. minuutilla. Maali hyväksyttiin VAR-tarkistuksen jälkeen. Etelä-Korea haki uutta virtaa vaihdoilla, mutta uusiseelantilaisten puolustusmuuri kesti loppuun asti ja voitto irtosi lukemin 1-0.

Hondurasin ja Romanian välinen kamppailu alkoi rikkonaisesti. Honduras loi jonkin verran enemmän maalipaikkoja, mutta kumpikin kärsi tehottomuudesta. Avauspuoliajan ensimmäisellä lisäminuutilla Hondurasin Elvin Oliva laittoi pallon epäonnisesti omaan maaliin ja Romania pääsi johdossa tauolle.

Rikkonainen peli jatkui toisellakin puoliajalla ja tehottomuus jatkui tuttuun malliin. Tunnin kohdalla peli piristyi, kun laukaukset alkoivat hakeutua paremmin maalia kohti ja kumpikin teki useamman vaihdon. Honduras oli kaiken kaikkiaan hallitsevampi, mutta Romanian nolla piti ja se nappasi avausvoittonsa lukemin 1-0.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020