Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Olympialaisten naisten jalkapallon F-lohkossa ei yllätyksiä – Hollanti ja Brasilia rynnistivät jatkoon

Tokio 2020 - Hollanti
AOP

Naisten jalkapallon olympiaturnauksen alkulohkot saatiin pelattua tiistaina valmiiksi ja pudotuspelien otteluparit ovat nyt selvillä.

F-lohkossa ei suuria yllätyksiä koettu – Hollanti ja Brasilia marssivat varmasti jatkopeleihin, Kiinan ja Sambian pelit päättyivät alkulohkoon.

Hurjan määrän maaleja mättänyt Hollanti vei maalierolla lohkon kärkipaikan. Joukkue voitti tiistaina vielä viimeisessä ottelussaan Kiinan lukemin 8-2. Suurinumeroisia ovat Hollannin muutkin ottelut olleet, sillä se voitti Sambian 10-3 ja pelasi Brasilian kanssa 3-3 tasan. Hollanti on maalintekomäärissä turnauksessa aivan omassa luokassaan.

Hollannilta on lupa odottaa myös turnauksen jatkopeleissä vauhdikasta ja rohkeaa peliä. Vaikka se maaleja kolmeen peliin toki hurjat 21 iskikin, meni maaleja kuitenkin myös omaan päähän 8. Jatkopeleissä joukkueen tulee varmasti löytää tasapaino rohkean hyökkäyksen sekä puolustuspelaamisen välille. Vastustajien koventuessa oman pään virheet voivat kostautua nopeasti.

Lohkon toinen jatkoonmenijä Brasilia pelasi niin ikää vakuuttavan alkulohkon. Se voitti Kiinan ja Sambian lukemin 5-0 ja 1-0. Brasilia saa tämän viikon perjantaian turnauksen neljännesfinaalissa vastaansa Kanadan. Joukkueet kohtasivat toisensa vuoden 2016 olympialaisten pronssiottelussa – tuolloin Kanada oli maalein 2-1 parempi.

Hollanti kohtaa puolestaan perjantaina ennakkosuosikin Yhdysvallat, kun joukkue lähtee hakemaan revanssia vuoden 2019 MM-kisojen finaalista. Tuolloin Yhdysvallat oli lukemin 2-0 parempi. Olympiaturnauksessa hallitseva maailmanmestari ei ole kuitenkaan vielä täysin säväyttänyt ja Hollanti lähteekin varmasti hakemaan ennakkoluulottomasti voittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020