Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tasaisesta E-lohkosta jatkaa kolme joukkuetta naisten jalkapallon olympiaturnauksessa

Tokio 2020 - lohko E
AOP

E-lohkon myötä kaikki naisten jalkapallon olympiaturnauksen pudotuspelien joukkueet ovat nyt selvillä. Tasaisesta E-lohkosta jatkoon pääsivät Iso-Britannia, Kanada sekä Japani. Lohkon ainoa karsiutaja on Chile, joka jäi lohkossa tiukkojen pelien jälkeen nollille.

Kanada ja Iso-Britannia kamppailivat tiukasti tiistaina lohkon ykkössijasta. Tiukka kamppailu päättyi lopulta tasalukemiin 1-1. Kanadan Adriana Leon laukoi pohjois-amerikkalaiset toisen jakson alulla komealla laukauksella johtoon. Kanada sai johtoaseman pidettyä lähes loppuun asti, mutta periksiantamaton Iso-Britannia onnistui lopulta tasoittamaan ottelun.

Ottelun pallollista peliä hallinnut Iso-Britannia painosti hyökkäyspäässä vahvasti, mutta Kanadan puolustus toimi hienosti. Vain pari minuuttia ennen ottelun päättymistä, Iso-Britannian kova työ kuitenkin palkittiin ja joukkue onnistui kipuamaan ottelussa tasoihin. Caroline Weir laukoi pallon hienosti Kanadan maaliin ja varmisti samalla Iso-Britannialle lohkon ykköspaikan.

Iso-Britannia saa perjantaina vastaansa G-Lohkon kolmosen Australian. Lohkon kakkoseksi jäänyt Kanada kohtaa perjantain neljännesfinaalissa yhden turnauksen ennakkosuosikin Brasilian.

Turnauksen isäntämaa Japani selvisi myös hienosti jatkopeleihin. Lohkokolmosena se saa vastaansa perjantaina G-lohkon ylivoimaisen voittajan Ruotsin. Japanilla on edessään suuri haaste loppuviikosta, sillä Ruotsi oli alkulohkossaan pelottavan vahva.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020