Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Futiksen mahtimaat ulkona olympialaisista! – Ennakkosuosikit jätettiin tylysti pudotuspelien ulkopuolelle

Tokio 2020
AOP

Miesten jalkapallon olympiaturnauksen alkulohkot on nyt pelattu loppuun ja jatkoonmenijät ovat selvillä. Turnauksessa oli mukana neljä lohkoa, joista kustakin pääsi kaksi parasta jatkoon.

Lohkojen viimeiset pelit pelattiin keskiviikkona ja alkulohkojen päätöspäivänä koettiinkin suuria yllätyksiä, sillä jalkapallon suurmaista Saksa, Argentiina sekä Ranska joutuivat jättämään leikin kesken jo alkulohkovaiheen jälkeen. Olympialaisten joukkueet muodostetaan alle 23-vuotiaista pelaajista, joten kaikilla joukkueilla on toki nuoret joukkueet matkassa. Joukkueissa saa olla kolme yli-ikäistä pelaajaa.

Ensimmäisena laulukuoroon lähetettiin Saksa, joka tarvitsi keskiviikon pelistään voiton jatkopaikkaa varten. Se pelasi kuitenkin Norsunluurannikon kanssa tasan 1-1. Tasapelin myötä saksalaiset jäivät lohkossaan kolmanneksi,  kun jatkoon marssivat Brasilia sekä Norsunluurannikko.

Toinen alkulohkojen uhri oli tuore Copa America mestari Argentiina. Se pelasi turnauksen suurimman ennakkosuosikin Espanjan kanssa keskiviikkona tasan 1-1, mutta jäi tasapisteisiin Australian voittaneen Egyptin kanssa. Egypti selvisi lohkosta jatkoon lopulta paremmalla maalierolla. C-lohkoa kuvailtiin jo ennen pelien alkua turnauksen ”kuolemanlohkoksi” ja sitä se lopulta Argentiinalle oli. Lohkosta jatkavat siis Espanja sekä Egypti. Espanja on Euroopan maista ainoa, joka eteni turnauksen pudotuspeleihin.

Nuorella joukkueella kisoihin lähtenyt Ranska joutui viimeisessä alkulohkon pelissään taipumaan isäntämaa Japanille tylyin 0-4 lukemin. Kolmesta pelistään Ranska onnistui voittamaan vain yhden, eikä siis jatkopeleihin enää selvinnyt. Lohkosta jatkoon etenivät Japani ja Meksiko.

Turnauksen neljännestä lohkosta jatkavat Etelä-Korea sekä Uusi-Seelanti.

Miesten neljännesfinaalit pelataan lauantaina 31.7. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Espanja ja Norsunluurannikko. Japani saa vastaansa Uuden-Seelannin ja Brasilia Egyptin. Päivän lopuksi vielä Etelä-Korea ja Meksiko ottavat yhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020