Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Olympiajalkapallossa maalijuhlat – Espanja jatkoon 7 maalin ottelussa

Rafa Mir teki hattutempun
AOP

Espanja eteni jatkoon lauantaina pelatussa puolivälieräottelussa Norsunluurannikkoa vastaan. Ottelussa nähtiin runsaasti maaleja, kun Espanja onnistui kaikkiaan viisi kertaa ja Norsunluurannikko kahdesti.

Ottelu oli todella erikoinen, sillä Norsunluurannikko johti ottelua kahteen otteeseen. Ensimmäisellä puoliajalla Eric Bailly onnistui viemään Norsunluurannikon 1-0 johtoon. Espanjan Dani Olmo kuitenkin kuittasi maalin noin 30. minuutin kohdalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelu oli tasalukemissa 1-1.

Toinen puoliaika eteni maalittomana varsinaisen peliajan loppuun, kunnes Norsunluurannikon laituri Max Gradel onnistui viemään joukkueensa johtoon lisäajan ensimmäisellä minuutilla, ja hetken voitto näytti jo varmalta. Espanja ei kuitenkaan lannistunut vaan maalin jälkeen vaihdosta sisään tullut Rafa Mir näytti mistä hänet on tehty. Hän tuli sisälle ajassa 90+2 ja viimeisteli tasoitusmaalin heti seuraavalla minuutilla. Ottelu eteni näin jatko-otteluun tilanteessa 2-2.

Jatko-ottelussa Espanja ei antanut Norsunluurannikolle mitään mahdollisuuksia. Ensin Mikel Oyarzabal vei Espanjan johtoon pilkulta, kun jatko-ottelua oli pelattu 8 minuuttia. Tämä ei kuitenkaan Espanjalle ja Rafa Mirille riittänyt vaan Mir vielä varmuuden vuoksi teki kaksi maalia ja viimeisteli näin hattutempun varsinaisen peliajan jälkeen.

Espanja eteni ensimmäistä kertaa 21 vuoteen olympialaisissa välieriin. Seuraavassa ottelussa vastaan asettuu isäntämaa Japani, joka voitti omassa ottelussaan Uuden-Seelannin rangaistuspotkuilla 0-0(4-2). Toinen välieräpari on Meksiko – Brasilia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020