Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Meksiko ja Brasilia taistelevat finaalipaikasta Tokion olympiaturnauksessa

Etelä-Korea
AOP

Miesten jalkapallon olympiaturnauksen ensimmäinen välieräpari tulee olemaan Meksiko – Brazilia. Puolivälierissä Meksiko voitti Etelä-Korean 6-3 ja Brasilia Egyptin niukasti 1-0.

Meksikon ja Etelä-Korean välisessä ottelussa nähtiin melkoista maali-ilottelua sillä palloa noukittiin verkon perukoilta jopa yhdeksän kertaa. Osumista kuusi iski Meksiko. Henry Martin aloitti maalinteon jo reilu kympin pelin jälkeen hienolla puskulla.Etelä-Korea tasoitti ottelun kuitenkin pian tämän jälkeen.

Meksiko otti ohjat jälleen käsiinsä tämän jälkeen ja iski puoliajan loppuun vielä kaksi maalia. Luis Romo laukoi upealla laukauksella ensin Meksikon toisen ja Sebastián Córdova vielä pilkulta joukkueen kolmannen maalin.

Toisen jakson alussa Etelä-Korea sai kavennettua ottelun hetkeksi, ennen kuin Meksiko vyöryi jälleen päälle. Martin sekä Córdova iskivät tämän jälkeen molemmat ottelun toiset maalinsa ja Meksiko siirtyi jo 5-2 johtoon.

Ottelun viimeisellä kympillä molemmat joukkueet viimeistelivät vielä yhdet maalit, joten lopputulokseksi saatiin 6-3.

Meksiko saa välierässä vastaansa Brasilian, joka voitti oman puolivälieräottelunsa Egyptiä vastaan niukasti 1-0. Matheus Cunha iski ottelun ainoan 37. minuutin pelin kohdalla ja se riitti Brasilialle välieräpaikkaan.

Meksiko ja Brasilia kohtaavat toisensa tiistaina yhdeltätoista aamulla Suomen aikaa. Otteluparin voittaja etenee finaaliin, jossa se saa vastaansa joko Japanin tai Espanjan. Häviäjät mittelevät pronssimitallista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020