Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ruotsin marssi naisten jalkapallon olympiaturnauksessa jatkui – Joukkue eteni finaaliin puhtaalla pelillä

Tokio 2020, Ruotsi - Australia
AOP

Loistavaa turnausta pelaava Ruotsi eteni maanantaina naisten jalkapallon olympiaturnauksessa finaaliin. Tiukassa välierässä kaatui Australia lukemin 0-1.

Ruotsin peli turnauksessa on ollut määrätietoista ja rohkeaa. Pallon kanssa ei ole jääty ihmettelemään, vaan joukkue on pelannut fiksua ja hyökkäävää jalkapalloa koko turnauksen ajan. Se sai turnaukseen loistostartin, kun se kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Yhdysvallat avausottelussaan helpon oloisesti 3-0.

Yhdysvallat hävisi oman välieräottelunsa Kanadaa vastaan, joten naisten olympiaturnauksen kultamitali ratkaistaan tulevana perjantaina Ruotsin ja Kanadan välillä. Ruotsi lähtee finaaliin melko selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Kanadalla on mahdollisuus ruotsalaiset yllättää.

Välierässä Australia pisti Ruotsille kuitenkin tosissaan vastaan. Joukkue sai luotua hyviä pitkiä pallonhallintajaksoja, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan. Ensimmäisen jakson lopulla Australia sai hyvän paineen päälle ja maali oli lähellä. Joukkueen Sam Kerr sai pallon jopa kertaalleen Ruotsin maaliin asti, mutta osuma hylälttiin, sillä tilanteessa oli rikottu. Ruotsi huokaisi helpotuksesta puoliaikavihellyksen kuuluessa ja se selvisi tauolle tasalukemissa.

Toisen jakson alussa Ruotsi tuli päälle rytinällä – heti puoliajan ensimmäisellä minuutilla joukkue otti ottelun johtoaseman. Maalin iski Fridolina Rolfö, joka kopsutteli maalin rimoja jo ensimmäisellä jaksolla.

Ruotsin laukaus otti kimmokkeen australialaispelaajasta ja Australian maalivahti Teagan Micah joutui venyttämään tiukasti saaden pallon kimpoamaan ylärimasta maalista pois päin. Pallo pomppi kuitenkin hieman onnekkaasti Rolfön kohdalle, joka viimeisteli pallon pompusta maaliverkkoon.

Australia taisteli tiukasti loppuun saakka, mutta joukkueen puhti hiipui loppua kohden. Ruotsi taisteli omalla alueellaan uhrautuvasti ja vei niukalla voitolla finaalipaikan. Se pääse taistelemaan olympiakullasta Kanadan kanssa, kun Australia puolestaan jatkaa pronssiotteluun Yhdysvaltoja vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020