Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Brasilian supertähdellä edessään pitkä kuntoutuminen – Ensi vuoden Copa America vaarassa?

Neymar Jr
AOP

Neymar Jr loukkaantui vakavasti Brasilian ottelussa Uruguayta vastaan. Al-Hilalin supertähden kauden uskotaan olevan pahimmassa tapauksessa ohi ja myös ensi vuonna pelattava Copa America saattaa jäädä mieheltä väliin.

Kesällä PSG:stä Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Hilalin riveihin siirtynyt Neymar Jr on pelannut uuden seuransa paidassa viisi ottelua. Hyökkääjän maalitili on toistaiseksi avaamatta Saudi Pro Leaguessa. AFC Champions Leaguessa Neymar on osunut kertaalleen, mutta seuraavia onnistumisia saadaan odottaa pitkälle ensi vuoteen asti.

Neymar loukkaantui pahannäköisesti, kun Brasilia kohtasi aiemmin tällä viikolla Uruguayn. Tähtipelaaja jouduttiin kantamaan paareilla kentältä ja hänen nähtiin myöhemmin poistuvan stadionilta kainalosauvojen avulla. Hänen kerrotaan kärsivän ACL-vammasta, joka vaatii leikkaushoitoa.

Copa America potkaistaan käyntiin ensi kesänä, joten Neymarilla on noin kahdeksan kuukautta aikaa toipua pelikuntoon.

Neymar kertoi tuntemuksistaan sosiaalisen median tilillään.

– Tämä on surullinen hetki. Tiedän, että olen vahva, mutta tällä kertaa tarvitsen ystävieni ja perheeni tukea entistä enemmän. Ei ole helppoa käydä läpi jälleen uutta leikkausta ja toipumisjaksoa. Minulla riittää uskoa. Annan kaiken voiman Jumalan käsiin, jotta hän voi uudistaa minua. Kiitos kaikista tukiviesteistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat