Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

EM-kisojen musta hevonen Tšekki jatkoi hyvää virettään – tulikuuma maalintekijä taas asialla

Schick teki turnauksen kolmannen maalinsa

Erittäin viihdyttävä Kroatia-Tšekki ottelu päättyi lukemiin 1-1, joka tarkoittaa, että Tšekki on todennäköisesti jatkamassa parhaan 16. joukkoon.

Voiton johdosta Tšekki on kerännyt neljä pistettä ennen lohkon viimeistä peliä Englantia vastaan. Tämä poistaa paineita lohkon viimeisestä pelistä, sillä todennäköisesti jo nykyinen pistesaldo riittäisi jatkoon lohkovaiheesta.

Ensimmäisestä maalista vastasi Patrik Schick, joka herätti huomiota ottelussa Skotlantia vastaan vetämällä kaksi maalia. Näistä toinen oli mahdollisesti turnauksen näyttävin miehen vedettyä noin puolen kentän tuntumasta.

Tällä kertaa maali syntyi tällä kertaa vähemmän näyttävästi pilkulta, jonka Schick laittoi varmasti sisään vasempaan alakulmaan, maalivahdin sukeltaessa oikealle.

Rangaistuslaukauksen mies ansaitsi itse tuomarin päätettyä Dejan Lovrenin rikkoneen miestä pilkun arvoisesti. Tuomion takana oli pallosta kamppailu tilanne, missä molemmat miehet hyppäsivät ilmaan ja Lovrenin kyynerpää osui Schickiä nenään. Rangaistuspotkutuomio herättikin vahvoja tunteita niin katsojissa kuin pelaajissakin, sillä kolhu vaikutti tahattomalta pelitilanteelta.

Kroatia kuitenkin vastasi maaliin hyvin ja Ante Rebic oli nopeasti lähellä tasoitusta, mutta veti läheltä ohi. Toisella puoliajalla Kroatia oli jo väkevämmin pelissä mukana ja Ivan Perisic tasoitti pelin hyvällä soolosuorituksella. Mies juoksi ensin hyvin vasemman laidan läpi, jonka jälkeen tunkeutui puolustajien ohi maalivahdin alueelle ja veti komeasti ohi maalilla torjuneen Tomas Vaclikin.

Lisää maaleja ottelussa ei nähty joka jättää Kroatian vaaralliseen asemaan ennen Skotlanti ottelua kun joukkueella on kahden pelin jälkeen koossa vain yksi piste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021