Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Skotlanti laittoi pystyyn mainion esityksen – Englannin ego otti kovan kolhun

Skotlannin fanit nauttivat lopputuloksesta
AOP

Englanti ja Skotlanti pelasivat yli 100-vuotisen historiansa aikana vasta neljännen 0-0 tasapelinsä. Tämä tarkoittaa, että molemmilla joukkueilla on yhä mahdollisuudet jatkoon.

Wembleyllä 22 500 ihmisen edessä pelattu peli oli ennen kaikkea äänekäs, vaikka maaleja ei nähtykään. Skotlantilaisia yleisössä piti olla alle 3 000, mutta meteliä skotit pitivät, hyvin tietäen, että joukkue oli pakko kannustaa pisteille, jos jatko toiveet haluttiin pitää hengissä.

Englantia on pidetty yhtenä koko turnauksen suosikeista. Ja voitto Kroatiasta varmasti lisäsi monen englantilaisfanin itsetuntoa. Skotlantilaisten itsetuntoa taas oli jo kerennyt jyrsiä Tšekki.

Ottelun alettua edellisistä otteluista ei kuitenkaan ollut merkkiäkään.

Englanti pelasi jatkuvasti liian passiivisesti ilman palloa ja liian hitaasti sen kanssa. Skotlanti taas oli täynnä energiaa ja erityisesti joukkueen kapteeni ja vasen laitapakki Andrew Robertson ja oikea laitapakki Kieran Tierney pelasivat erinomaisesti molempiin suuntiin.

Vain ottelu ensiminuuteilla Englanti näytti vaaralliselta, mutta John Stonesin pusku osui rimoihin. Tämän jälkeen altavastaaja Skotlanti oli usein näistä kahdesta vaarallisemman näköinen puoli.

Englannin Jordan Pickford piti oman päänsä puhtaana ja joukkue saakin antaa kiitosta maalivahdilleen. Pickford venyi muun muassa hienoon torjuntaan Skotlannin Stephen O’Donnelin yritystä vastaan.

Myös puolustaja Reece James onnistui kertaalleen korjaamaan pallon maaliviivalta, kun Skotlannin Lyndon Dykes veti kovan kaukolaukauksen.

Lopulta tulos tarkoittaa, että Englannilla on vielä paljon pelattavaa lohkon viimeisessä ottelussa hyvin pelannutta Tsekkiä vastaan. Ja kun otetaan huomioon, että Skotlanti on yksi turnauksen huonoimpana pidetyistä joukkueista on Englannin faneilla syytä huoleen, että joukkueella ei ollut tänää aseita voittoon.

Skotlanti taas tarvitsisi voiton Kroatiasta seuraavassa ottelussa, jos se halajaa jatkoon D-lohkosta

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021