Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Belgian supertähden kunto kysymysmerkki ennen Huuhkajat-peliä

Eden Hazard
AOP

Belgian supertähti Eden Hazard on sanonut, ettei välttämättä ole täysin pelikunnossa Huuhkajat-ottelun alla.

Belgian joukkue toki vilisee supertähtiä, mutta kapteeninsa Hazardin menetys olisi kyllä joukkueelle paha paikka. Erityisesti kun sillä on jo varmistuneet pudotuspelit edessään.

Hazard on kärsinyt loukkaantumisista kovasti siirryttyään Real Madridiin kaksi vuotta sitten. Belgialainen ei ole Madridissa päässyt Chelsea aikaiseen loistoon, jota loukkaantumiset ja rikkonaiset kaudet ovat osaltaan edesauttaneet. Belgialainen aloitti Real Madridin kokoonpanossa kauden 2020-21 La Liga ja Mestarien liiga otteluissa vain 10 kertaa.

Real Madrid tähden odotetaan kuitenkin olevan Belgian aloituskokoonpanossa illan ottelussa, mutta belgialaistähti on jo sanonut, ettei mitä luultavammin täyttä 90 minuuttista pysty pelaamaan.

Hazard kommentoi kuntoaan Suomi-pelin alla lehdistötilaisuudessa. ”Täytyy katsoa, kuinka peli sujuu, mutta en välttämättä ole vielä valmis tayteen 90 minuuttiseen. Pelaan niin kauan, kuin vain pystyn täysillä tehoilla. Jos se on 50 minuuttia, niin sitten se on. Me näemme sen sitten”

”Olen murtanut nilkkani kolme kertaa, joten on selvää, ettei se ikinä tule enää olemaan samassa kunnossa kuin 10 vuotta sitten. Mutta tiedän olevani hyvässä kunnossa ja uskon voivani todistaa sen kentällä.”

Belgia on ollut kisoissa tähän mennessä pelottavan tehokas. Se voitti Venäjän helponoloisesti 3-0 ja Tanskankin pienen haparoinnin jälkeen 2-1. Belgia onkin jo varmuudella selvinnyt lohkovaiheesta jatkoon, joten Roberto Martinez saattaa illan ottelussa tehdä joitain taktisia ja pelillisiä kokeiluja. Pudotuspeleihin jo valmistautuva joukkue haluaa kuitenkin varmistaa, että sen kaikki pelaajat ovat huippukunnossa ennen tärkeitä otteluita. Niimpä Hazardin luulatavasti illan pelissä pääsee kunnolla testaamaan kuntoaan.

Huuhkajat kohtaa Belgian Pietarissa lohkovaiheensa viimeisessä ottelussa kello 22.00. Ottelun panos on Huuhkajille selvä – se lähtee taistelemaan unelman jatkumisesta ja EM-kisojen jatkopaikasta. Voitolla Huuhkajat varmistaisivat varman jatkopaikan. Tasapelikin luultavasti riittäisi jatkopaikkaan ja tappiollakin vielä Suomella on mahdollisuus selvitä jatkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021