Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Kuinka pitkälle Tanskan luja joukkuehenki ja taistelutahto riittävät, kun vastaan tulee turnauksen musta hevonen?

Ennakko Tsekki - Tanska
AOP

Tanska on pelaamassa itseään historiankirjoihin ja tekemässä kesän suurinta tarinaa.

Tanskan turnauksen alku jää varmasti jokaisella muistiin – kisojen ensimmäisessä ottelussa Suomea vastaan, Christian Eriksenin sydän pysähtyi ja kentällä koettiin kauhun hetkiä, kun miestä elvytettiin. Sittemmin Eriksenin on jo ilmoitettu voivan paremmin ja Tanskan joukkue on laittanut täyden keskittymisensä turnaukseen.

Tanskan pelistä on paistanut vahvasti yhteisöllisyys sekä taistelutahto. Vaikean alun jälkeen joukkue on nivoutunut yhä vahvemmaksi ja koko Tanska seisoo joukkueen tukena. Joukkue on valloittanut sydämiä myös ympäri maailmaa ja futisfanit ovat osoittaneet tukeaan hienoa turnausta pelaavalle joukkueelle.

Avausottelun traumasta yhä vahvempana nousseella joukkuella voi mahdollisesti riittää taistelutahtoa aina turnauksen finaaliin saakka. Hurmiossa tällä hetkellä pelaava joukkue janoaa varmasti jatkoa tunaukselleen.

Tsekillä on kuitenkin varmasti aikomuksena sotkea Tanskan suunnitelmia. Turnauksen mustaksi hevoseksi ennakoitu Tsekki pudotti dramaattisesti Hollannin kisoista ja voi yllättää myös Tanskan. Tsekki on pelannut turnauksessa suoraviivaista ja hyökkäävää jalkapalloa ja se on pelannut sitä taitavasti. Tanskalla tuleekin olemaan täysi työ Tsekin hyökkäyksen kanssa. Myös tanskalaisten hyökkäyspeli on kuitenkin toiminut hyvin – joukkue teki nejä maalia Walesia sekä Venäjää vastaan.

Puolustuspelillisesti vaakamme kallistuu kuitenkin hieman Tanskan puolelle. Kasper Schmeichelin sekä Simon Kjærin johdolla Tanskan puolustus on ollut vakuuttava, eikä Tsekillä tule olemaan helppo työ hyökkäyspäässä.

Mielenkiinnolla seuraamme illalla, kuinka joukkueiden hyökkäyspeli ja puolustuspelaaminen tasapainottuvat, kun kumpikin joukkue hakee voittoa, mutta haluaa välttää takaiskuja omassa päässään.

Tilastot ovat illan peliin hieman Tsekin puolella. Joukkue on pelannut Tanskaa vastaan 25 kertaa ja hävinnyt vain kahdesti. Viimeisimmistä kuudesta ottelusta viisi on kuitenkin päättynyt joukkueiden välillä tasan, joten illan pelistä on lupa odottaa tasaista.

Tsekki – Tanska pelataan tänään 3.7. seitsemältä Bakussa, Ajerbaijanissa. Ottelun voittaja saa välierissä vastaansa joko Ukrainan tai Englannin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021