Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italian tähti Leonardo Spinazzola lähettää terveiset Turusta

Leonardo Spinazzola
AOP

Jo toinen jalkapallotähti kävi EM-kisojen aikaan Suomessa leikkauksessa, kun Italian Leonardo Spinazzola luotti myös suomalaiseen osaamiseen loukkaannuttuaan.

Italian puolivälieräottelussa Belgiaa vastaan Spinazzola loukkasi itseään kesken juoksun kontaktittomassa tilanteessa. Keskikentän laidalla hienoa turnausta pelannut Spinazzola on ollut ehdottoman tärkeä osa Italian menestystä ja miehen loukkaantuminen onkin joukkueelle kova isku.

AS Romaa seuratasolla edustava Spinazzola lennättettiin loukkantumisen jälkeen Turkuun, jossa miehen repeytynyt akillesjänne leikattiin maanantaina Urheilu Mehiläisessä. Leikkauksen Turussa suoritti ortopedi Lasse Lempainen, joka operoi vastikää myös Ranskan Ousmane Dembélén, joka loukkasi itseään niin ikää EM-kisoissa. Ranskalainen kärsi jännerepeämän polvessaan.

”Leikkaus meni suunnitellusti ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Leikkaussalissa AS Roman lääkäri Massimo Manara valvoi leikkausta”, Lempainen kertoi leikkauksen jälkeen Mehiläisen tiedotteessa.
Italialasitähti lähetti terveiset sairaalavuoteelta leikkauksen jälkeen instagraminsa välityksellä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo Spinazzola (@spina_leo)

Kuvassa hymyilevä Spinazzola näyttää kameralle peukkua ja toteaa ”toipumisen alkavan nyt”. Italialainen kiitti postauksessaan myös fanejaan saamastaan tuesta.

28-vuotias Spinazzola oli tietysti loukkaantumisen jälkeen valtavan pettynyt ja selvästi tuskissaan. Mies on kuitenkin jo optimistisemman oloinen ja odottaa jo pelikentille paluuta.

”Tottakai olen pettynyt, että EM-kisat jäivät kesken, mutta aion tulla leikkauksen ja kuntoutuksen jälkeen entistä vahvempana takaisin”, Spinazzola totesi leikkauksen jälkeen.

Pelikentälle paluuseen on kuitenkin vielä pitkä matka, sillä Spinazzola joutuu käymään läpi tiukan kuntoutuksen Roomassa Lempaisen ohjeiden avustuksella. Loukkantuminen sekä kuntoutuminen pitävät italialaisen poissa pelikentiltä arviolta noin puoli vuotta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021