Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Pystyykö Englanti viimein katkaisemaan arvokisojen välieräkirouksensa, kun vastaan asettuu Tanska?

Englanti
AOP

Englannin tarina EM-kisoissa jatkuu keskiviikkona välieräottelulla Tanskaa vastaan.

Joukkueen arvokisatarina alkaa kuitenkin olemaan jo kivuliaan tuttu meille jokaiselle: Englanti etenee arvokisaturnauksessa ja ne pessimistisimmätkin fanit uskaltavat varovasti alkaa toivoa, josko sittenkin tällä kertaa tarina muuttuu. Eikä aikaakaan, kun ”Football’s coming home” raikuu jokaisessa pubissa maassa ja toivo on suurimmillaan. Tämä tarina on nähty niin monta kertaa ja niin monta kertaa se on päättynyt fanien pettymykseen.

Sitten vuoden 1966 maailmanmestaruuden, Englanti on edennyt välieriin arvokisoissa neljä kertaa ja kokenut tappion neljä kertaa.

Onko Gareth Southgaten tämän vuoden miehistö se, joka pystyy kirouksen murtamaan? Kolme vuotta sitten MM-kisoissa Englanti oli tekemässä yllätystä ja eteni turnauksen välieriin. Tuolloin kuitenkin Kroatia oli parempi ja joukkueella oli jälleen edessä katkera kotimatka.

Tällä kertaa välierässä vastaan asettuu sensaatiomaista turnausta pelaava Tanska. Joukkueen turnaus sai traagisen alun, kun Christian Eriksenin sydän pysähtyi kesken ottelun. Alun vaikeuksien jälkeen Tanska on kuitenkin tiivistänyt pakkansa lujaksi ja taistelee todenteolla turnauksen finaalipaikasta.

Hurmiossa pelaava maa on saanut tuhannet futisfanit taakseen ja odotukset on silläkin korkealla. Tanska on mättänyt maaleja kolmessa edellisessä pelissään yhteensä hurjat kymmenen, kun Englanti taas on tehnyt koko turnauksessa vasta kahdeksan osumaa. Näistä kahdeksasta osumasta toki neljä tuli Englannin viimeisimmässä ottelussa puolivälierissä Ukrainaa vastaan.

Erityisesti joukkueen kapteenilta Harry Kanelta odotetaan välierässä suurta suoritusta. Mies sai viimein maalihanansa auki Ukrainaa vastaan ja saman menon toivotaan jatkuvan.

Englanti lähteekin keskiviikon taistoon hienoisena ennakkosuosikkina, mutta heittopussiksi Tanskaa ei parane laskea. Joukkue lähtee mitä luultavammin otteluun vahvan puolustuksen kautta. Wembleyllä pelattavassa ottelussa Englannilla on kuitenkin pienoinen kotikenttäetu puolellaan ja kotiyleisö tukenaan.

Maalinteossa Tanskalla saattaa olla ottelussa vaikeuksia, kun vastassa on Englannin luja puolustus. John Stonesin sekä Jordan Picfordin johdolla Englanti ei ole päästänyt vielä ainuttakaan maalia turnauksessa.

Jos supertähdissä mitataan, on Englannilla matkassa suuremmat nimet. Tanska on kuitenkin edennyt turnauksessa nimenomaan vahvalla joukkuepelillä, jossa jokainen pelaaja on osa menestystä.

Englanti – Tanska polkaistaan käyntiin kymmeneltä illalla huomenna keskiviikkona 7.7.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021