Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Törkeä temppu EM-välierissä – Kasper Schmeichel ”kertoi erotuomarille” häntä häirinneestä laservalosta

Kasper Schmeichel
AOP

Tanskan maalivahti Kasper Schmeichel on paljastanut muun muassa Mirrorin mukaan, että hän kertoi erotuomarille jo ennen kiistanalaista pilkkutuomiota häneen osoitetusta vihreästä laservalosta.

Schmeichel oli häiritsevästä valosta maininnut ottelun erotuomari Danny Makkelielle toisen puoliajan aikana.

”Kerroin valosta erotuomarille ja hän meni kentän sivuun sanomaan jotakin ottelun muille toimitsijoille.”

Ottelun toisella puoliajalla nähtiinkin erotuomari Makkelien käyvän kentän laidalla ilmoittamassa asiasta UEFAn edustajille, jotka ottivat asian käsittelyyn. Valitettavasti laservaloa ei saatu estettyä ja se nähtiinkin selvästi tanskalaisvahdin kasvoilla, kun mies valmistautui torjumaan Englannin voittoon johtanutta rangaistuspotkua jatko-ottelun aikana.

Schmeichel itse kertoi kuitenkin, ettei laservalo häirinnyt häntä rangaistuspotkun aikana ja mies onnistuikin torjumaan Englannin kapteeni Harry Kanen ensimmäisen yrityksen. Irtopallosta Kane pääsi kuitenkin lopulta iskemään pallon maaliin ja varmistamaan näin kolmen leijonan voiton.

”En huomannut laservaloa rangaistuspotkun aikana, sillä se oli takanani oikealla puolellani. Mutta huomasin sen toisella puoliajalla.”

UEFA on aloittanut asiasta kurinpitokäsittelyn ja Englannin jalkapalloliitto mitä luultavammin saa tapahtuneesta sakon. Englannin fanit lisäksi muun muassa ampuivat luvatta raketteja katsomossa sekä buuasivat kovaäänisesti Tanskan kansallislaulun aikaan. UEFA tutkii myös näitä tapauksia.

Englantilaisfanien temput on tuomittu jyrkästi jalkapallofanien keskuudessa. ITV:n kommentaattori Mark Pougatch muun muassa kutsui, The Guardianin mukaan, laservalolla osoittelua ”idioottimaiseksi”.

”Voimme vain toivoa, ettei se (laservalo) häirinnyt Kasper Schemichelin keskittymistä. Se oli typerä temppu, eikä hän ansainnut sitä. Kukaan ei halua nähdä tällaista jalkapallossa.”

Englantilaisfanien epäurheilumainen toiminta on puhuttanut paljon ja toivottavasti vastaavanlaista ei nähdä sunnuntain finaalissa, kun Englanti ja Italia kamppailevat Euroopan mestaruudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021