Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Englannin nuori tähti ei osallistunut valmistaviin harjoituksiin – jääkö EM-finaali välistä?

Phil Foden
AOP

Englannilla on pienoisia loukkaantumishuolia EM-finaalin alla, sillä joukkueen nuori tähti Phil Foden, joutui jättämän lauantain valmistavan treenin välistä pienen kolhun vuoksi.

Foden mitä ilmeisemmin loukkasi itseään hieman keskiviikon semifinaalissa Tanskaa vastaan, ja joutui siksi jättämään lauantain harjoitukset välistä. Gareth Southgaten miehistö valmistautuu parhaillaan sunnuntain finaaliin, jossa vastaan tulee Italia.

Huimaa tappiotonta putkea pelaava Italia tulee varmasti Wembleylle tavoitteet korkealla. Southgaten onneksi Englannin koko muu miehistö oli lauantain treenissä mukana ja lähtee finaaliin hyväkuntoisena.

Foden poissaolo lauantain treenistä taisi olla ihan vain varotoimi, mutta nähtäväksi jää, pystyykö Manchester Cityn pelaaja pelaamaan sunnuntain finaalissa.

Varmaa ei toki ole myöskään, onko Southgatella Fodenille ylipäätään käyttöä sunnuntaina. Nuoren englantilaisen peliaika on jäänyt turnauksessa ennakoitua pienemmäksi. Kovassa nosteessa oleva Foden on arvioitu maailman arvokkaimmaksi pelaajaksi, mutta nuoren hyökkääjän turnaus ei ihan toivotulla tavalla ole sujunut.

Nuorukainen aloitti EM-turnauksen vakituisena osana Southgaten aloituskokoonpanoa, mutta on sittemmin menettänyt asemaansa joukkueessa. Englannin viimeisimmässä neljässä ottelussa Foden on pelannut ainoastaan 25 minuuttia.

Vaihtoehtoja Fodenin pelipaikalle on Southgatella monta, sillä penkiltä kyllä löytyy taitoa ja potentiaalia. Fodenin voisikin korvata muun muassa kovassa nosteessa oleva Jack Grealish tai Arsenalin tähti Bukayo Saka. Myös vastikää Ukraina-ottelussa näytönpaikan saanut Jadon Sancho voisi olla Fodenin mahdollinen korvaaja. Penkiltä löytyy myös muun muassa Marcus Rashford, joka ei turnauksessa myöskään ole vielä liiemmin peliaikaa saanut.

Fodenilla on kuitenkin vielä hetki aikaa toipua pelikuntoon ennen sunnuntai-iltaa. Vastaus nuorukaisen kuntoon saadaan viimeistään finaalin alla, kun Englanti julkaisee miehistönsä turnauksen huipennukseen.

EM-finaali pelataan sunnuntaina 11.7 kymmeneltä Suomen aikaa Wembleyllä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021